Foto bij 58. Trade. Death. Comb.

“e is em cee kwartraad” – Adolf Einstien

SCHORK POV

We hebben de laat stukke van men boot in de zee gegooit die is al wel kleiner dan ik me inner maar ik zit al lang op zee en dingn zin vaak kleiener als je ze n een langw tijd weer ziet dus ik maak me njet dik. Blussss zeggen de stukken boot en ik kijk hoe de laatstw vonken doodgAn. Een paar branden nog wel maar ze drijvejn en de golven trkeken ze weg naar de horezon dus geen punt. Dan ikijk men broer aan die loever kleinwr Schruk hij kijkt men been. “Je mist hem en ‘ ik heb joue gemist zeh ik en “wij elkarR dus een knuffel een nieuwe. Ik praat over men houtwn been en men bAard die heb ik nog wel en Schruk zegt “oh boror het slijt me zo vanbinen maR wat dan?
Dat hij me niet vertelde van het virus en dat we eilijk noulijks contakt jadden na de oorlog. Ik geer hem nog een knuffel knuffel drie en hij huit een beetje.
“ik vergeef je alles maar je moet me zegen waar het virus is want waarom heb je het niet gewoon kapot gemaakt na de oorlog? ‘ en hij snikt.

SCHRUK POV

We staan nog steeds op het starnt ik en Schork men broer met houten poot en een baard dat nog wel. Ik snik en hij knikt want hij wee took weld at het lastig is soms. Ik zeg “schrok ik heb het virus bewaart omdat je nooit weet of er weer oorlog komt en daarbij zijn er hele andere dingen aan de hand geweet ik kon niet overall reknenig mee houden bijvoorbeeld mijn ruuzie met Roy dat is ook weer aan de hand gelopen.”
Schork knikt en zegt “ja hij heeft nu een dochter Dries en ze is bijna net zo oud als Julie relatie” maar wat! “weo zeg ik en schrik Schork knikt.
“Net alsof het eigenlijk jouw dohter is” Schork legt uit dat hij een lang tijd met Driesi heeft gepraat en zo ondekte dat ik best haar dochter kon zijn.
Wat waarom heeft hij me niet iets gezegd nu ben ik dus toch vader! Ook van Dries! En ik ren boos weg naar het restorant die ooit van Roy hem was.

MATROSN POV

De broken boot die nog branden zijn aan het blijven branden! Ze drijven wel weg van het strant waar wij staan maar doberen ook weg van de horezon ze gaan namellrijk naar de Vuur Toren! Als dat maar goed gaat… Ik wil iets ropeen maar Schork en Schruk hebben al veel aan hun hoofd dus dit wort iets wat ik op moet lossen. Ik spring de branding in…

SYLVIA POV

zo herktisch is het dat ik door de rook niks zie en ook is volgens mij de zon al onder dus het is dubbel zwart. Maar dan struikel ik en het is een been en even denk ik ‘die van schork!’ maar niemand weet waar die heen is en dan blijkt het die van Ambie te zijn. Ik sta op en boos ik wil spugen maar dan kan ik alleen maar huilen. Want ik zie ook nog Theo mijn papa in haar armen ze hebben elkarar in een knufel maar Leo dan” snik ik nog en Theo kijkt geschrokt op hij wil iets zeggen maar ik ben al weg.
Waarheen? Naar de komisharis die rondpendelt ik weet niet waar maar ergens in de rook meot hij zin en dank an ik het vertellen van het park Laat Theo ook maar men enige vader is vanaf nu gewoon Loe!
Ik ben een zelfverstandige jonge meid en dit is geen puber het is gewoon sterk zijn dat kunnen vrouwen ook. Neit dat Ambier daar wat van weet zij is gewoon stom en dom en slap en ze kan niks lekker puh

ROY ZEN KAT POV

Gninini ik wort weer gedragen door men baasjes Roy en Dreis trug naar de huis van Rita’s Moemer aan de straat ze gaan me helpen zoeken naar het virus en dan kunnen we heel de werel dovernemen! Men katsnor trilt van joepie en het lijkt wel of er een feest in de lucht hangt maar dan wel een van vrerdriet kom maar op toekomst,’ fluister ik en Roy gooit me door het open staande raam van het huis van de moeder van Rita en Wietske hup ik ben binen weer en niemant die me nu nog kan stoppen miauw.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen