“Toes finity and further!”
– Buzzz Lit-Yea

THEO POV
Dan zie ik daar Amber gelukkig ze heeft nog de kat en Roy is nog niet naar haar toegekomen. Maar dan toch! Ik zi e Roy uit e rook met een stuk ziekehuis en hij rpoept dat het Amber was die hem heeft de dochter heeft vermoord maar niet echt maar dat ze met de auto haar weewel naar her ziekenhuis heeft gestiurd. “Maar doe dat ook gewoon niet!” Roep ik want ik ben boos geworden als Roy de kat weer terugpakt. “Ja wel !!!” want ik ben echt suoer supre boos en daar kan nietmand wat aan doen dan moeten mensen mijn grenzen noet overschrijden enz o want doean wordt ik toch bood dat si toch logisch en ik wil mijn kat want die hen ik lang nziet mieer gezien. !” Dat zegtRoy allemaa en eregns kan ik het el snappen maar dan mag je nog steeds niet slaan en dat eg i even oor de duidelijkheid. Ik ben inmiddels bij Ambi de Bambie en ze heeft een groot gat in haar hoofd door de klap en buswetloos. Ik knuffel want dat is lief en dan wordt ze misschien wakker. Roy zegt nog dingen maar hij is verdwenen in de rook dus ik snape het niet zo goed dus en ik ben nu toch bezig metAmbie die heeft veel bloed dus die moet ik helpen. Maar hoedan? Gewoon met knuffelen wany dat is de beste remedie en dan wordt ik herinnerd hoeveel ik eigenljk van iedereen houd en dat ik gewoon wil dat iedereeen lief tegen  elkaar doet ook met het vuuren dat het niet zo ingewikkelde hoeft te zijn. De wereld is echt stom en kwaadaardig e zo verpest dat zelfs alle knuffles van de wereld die niet kunnen helpen. Doo mijn tranen wordt ambier gelukig weer wakker dan kan ze mij troosten. “Wat isser ?” Vraagt ze en ik zeg ik heb een zwak hart gekeregen en wil dat het eens goed gaat met iedereeen. En ze knikr. Ik wld at ook zet ze en we zijn weer beste vriedninnen zoals toen voor het werkva n de politie dat we gewoon meisjes waren maar dat ik toch liever een jongen wilde zijnn end at vond ze goed. En toen ontmoette ik Leo en die alleen viel op jongens en toen was ik een jongen en werden dan eindelijk verliefd maa toen liet ik Ambier alleen en ging ze slettebakken. Dat herinner ik me opeens allemaal en wat voor mooie tijd dat allemaal was, maar door drukte ben ik net meer verliefd op Leo dus weet i niet zeker meer of ik nog wel een man wil zijn. Misschien ben ik wel gewoon een vrouw die vrede wil en liefde. Ik ben ook maar gewoon iemand. Amber snapt het allemaal en knuffelt en knikt en glimlacht, want ze is een lauwe vrouw dus ik hoef het allemaal niet meer uit te leggen.
Dan zegt ze uiteindelijk! “Laten we dekat terug stelen en die Roy boos aankijkenwant hij mag niet zo boos zijn 3n de kat is belangrijk voor het nieuwe onderzoek.” Dat is waar denk ik, dan wordt ik nat het grote onderzoek wel wee een vrouw.
 
BRUTUS POV
Ik ben Brutis en nu ben ik eindelijk de baas van het fort die gevaarlijk is on de gevangenis en zal ik vraak nemen op iedereen want iedereen was tegen mij waardoor ik in he gevang moest! Maar dankzij de kwijtgeraakte papieren voor de deuren va de cellen moesten die worden weggeghaaled en nu ben ik vrij ahah! De andere boeven zijn er ookm nog en ik kjk hun boos aan want ik ben Brutus en ik wil dat ze naar mij luitsrenen omdat ik Brutus ben. “Hé boeven zijn jullie het ook zo zat?” En ze zijn het ook zat! Want het isgewoon niet eerlijk. “Laten we wreken en terugpakken wat van ons is en zekere ook van mij want ik ben Brutus en nu ben ik de baas.” En iedereeen juicht en is het met mij eens en wie niet eens is met Brutis… is gewoon stom en moet in de bak want nu ben ik de bass. “Laten voorbereiten want we moeten dipjedip goed terugpakken!” Dan zegt iemand, maar dipjedip staat al zo inde brand moet het dan nog steeds?” Nee dat dan hoeft dan niet want het kan niet nog erger of er moet een gevecht zijn tussen lauwe mensen maar die zijn allang uitgestinkt. Enz e knikken. Laten we wachten tot de brand is geblust of wegg is gegaan en dan de mensen die overhebbengeleefd als slaaf gebruiken dat zal ze terug pakken HAHA wat ben ik toch slim en gemeen en ik doe lekker wat ik wil want ik ben Borerus.
 
DE LERAAR POV
Ik heb pijn want ik ben uithet raam gesprongen  en mijn polsen zijn gebroken en dan kijk ik omhoog waar geen rook is en dan zie ik dat het avond is en ik sla me zelf voor me kop maar niet te hard want ik heb al veel pijn. MAAR!! ik heb deles nog helemaalniet voorbereid want dat is echt nofig met het examen en de kindereen weten dan niet wat ze moeten leren ene het is belangrijkdat ze dat wel weten want dan kunnen ze gewon hun examen halen en want dan zijn het verantwoordlijke mensen en bolwaseen zoals wij alleen taat dan niet alles in de fik.
Ik geef Marijke een kus en zeg dat ik nog wat dingen met doen en als ze hulp nodig heeft met de zieken of de brand dat ze dat maar aan ieamdan anders moet vragen want ik moet het examen voorbereiden voor morgen ochtend want dat moeten mij leerlingen leren, die morgen dan nog naar school gaan want ik bedoel Dries, Sylvia en Rita en Wietske die zijn al vriendinnen van het eerste beginkomen waarschijnlijk niet wen dant snap ikbest want die hebben dingen in hun hoofd.
Bij de schoool i het helemaal donker want dat s het buiten ook dus ik doe het licht aan. Ik voel me toch een beetje schiuldig dat ik nu iedereen met de vuur en proleme laat zitten want er wis wer alles aande handen, maar het is nog geen excuus om dan je examen te laten zitten. Ik pak het examen erbij en ik lees wat voor vragen erin zitten. Bij het kopje toekomst kijken zie ik in de antwoorden dat het helemaal mis gaat komen met dipjedip als er niet iets gaaat gebeuren en dan is het weer oorlog en dan gaat idereen dood. Of niet! Ook al is het examen belangrijk ik moet het examen aan de rest laten lezen als is dat spieken sodat iedereen weet dat er iets belangrijks moet gebeuren ander wordt het oorlog en snel! Want als iedereen dood is kunen ze ook geen examen maken dat is logisch. Dus ik ren weer naar het ziekenhuis voor dat het vuur zorgt voor oorlog en een apocalypse en om dat te voorkome moet er iets heel specifieks gebeuren. Rn als dat gebeurt komt het allemaal wel weergoed. Maar dan moet het nog wel gebeuren!REACTIES! REACTIES! Reacties.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen