“Ieh de lion sleeps the night” – lyin king

LEO POV
De comesraris klonk alsof hij aan de druk was maar sylvia is onder tussen wel helemaal buiten het westen geraatk. De brand komt ook steeds dichter bij want de bomen fikken al de helemaal naar boven. Snel weg heir weet je wat, ik ga her wel naar het zieken huis berengen want ze is toch ziek denk ik als ze zo gek slaapt in eens in het park. Jamer dat ik de auto in brand geschotp hebt want nu moet ik lopen. en er is brand omdat ik dat deed. Nou ja dan draag ik haar wel.
Hoe verder ik van de brand loop hoe meer rook er is overal is wel vreemt want meestal is het toch andersom?! Oh ja het is mijn broers roys huis die nog steets brand ik wil zwaien naar de comisares maar hij is er niet. mischien is die al naar het park want daar heb ik ook gebrand gezet. Ik hoop niet dat iemand daar van achter komt dat ik dat heb gezet want dan moet ik mischien naar de gevaarlijke gevangenis fort wnat brad stichtig is verboden. Oh nee nu wordt het me in eens wel warm want ik had daar nog niet eens over na gedacht en het is al zo warm met de brand van alles.
ik kan het denk ik al emal niet meer aan want het is echt niet meer normaal. En sylvia is pijn in mijn armen, niet da ze zo zwaar is maar wel als ik haar door het heel het dorp omoet slepen in mijn armsnen. Dus ik ga even ziten ook om mij te overdenken in mijn leven. En dan hobelen we straksjes wel weer verder want we moeten wel naar het ziekhuis voordat sylvia dood gaat of zo.
Ik kijk om me heen en zie de acchter ergens een rookrol het oude restaurent van mijn breoer . ik moet denken aan vroeger want toen was dat nog open maar inmiddels is het dicht. Ik wort nogstalgisch van alle herineringen en dan wordt Sylvia weer wakker dacht ik want ik hoor iets en voel het ook, maar dat was het niet het is een egerltje dat aan mijn veter knabbelt. Hihi gninnik ik wat een schatig beestje die me komt troosten die is naturlijk uit het park gevlugt. Ik snik nog een betje omdat ik ale dieren van hun dak geloost heb in het park. Maar het ergeltje maakt het weer goed nu hij mijn veter knabbelt.

AMBIE BAMBIE POWV
De kat van roRoy snort en heeft het niet nar mijn zin in men armen. Dat snap ik wel wnant er is naturelijk ook overal rook en hij is er als de hare bij! Want hij was aan het bespieden maar dat kan hij ook niks aan doen want hij is naturlijk gentraint en ik vraag me af door wie. Ik zou zeggen dat het Roy is want het is zijn kat maar je weet het maar nooit want neits is altijd wat het lijkt te zijn, zeker niet in dit Dipjedip.
Nou komt theo hier nog even aan want we haden toch afgerspoken dat we hier afspreken??! Ik sta al veel t elnang te wachten en ale rook in de ogen is echt geen pret! En de kat vindt er ook maar niks van. Hij spartelt en krult en snoest. En krabt en springt uit mijn arm en ik roep “neeeee de kat! Kom terug jij poes!’ en ik paniek om me heen. “AMBER IS HET ZO DAT JIJ HIER BENT?!’ jaaa roep ik naar theo, want ik ben er ook. “Mar de kat van Roy is wegegesloopt dus we moeten snel zijn!” Maar wat blijtkt toen?
Het is niet Theo die mij vindt maar het is Roy! Hij komt met een stuk ziekenhuis en roept! “Heeeee jij hebt bijna mijn docter vermoordt met je auto je moet boete stome!” en hij slaat me met een stuk ziekehuis. ‘huh denk ik nog, ik heb helemaal niets verkerts gedaan’ maar dan val ik flauw van de klap.

HUUB POV
Nou is het toch wel mooi, had ik eerst vrij genomen uit de gevangenis fort en meteen een mooie mijd gevonden om mee te lokken en ik had haar net flauw en toen rende ze weg. En nu is ze kwijt nou mooi is dat.
Nu krijg ik jeuk in mijn buik, het lijkt wel honger. Ik ga maar op zoek naar een plek om te eten. Ik loop rond en er is over al rook echt vreemd. Maar dan voel ik ineens zand kriebelen onder mijn zool. Huh zand denk ik nog en dan denk ik oh ja tuurlijk het strand natuurlijk. Dat betekent dat ik op het strand ben ern als ok het me goed kan herineren dan is er een restaurant ten minste wel toen voor ik de gevangenis fort in moets. Nou dan kan ik daar mischein iets te eten. Ik ga nar binnne maar er is neiemand. Echt vreemd vroeger was hier altijd zo druk! En dan hoor ik iets. Wow wat komt daar nu uit de grond. Het is een man met een baard en een stoere matronz en wow wat is dat een naakte jongen!! Wow wat een reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen