“I gone to kill Billy!”
– Kill Billy

SCHORK POV
Ik zit in het zielenhuis en ik voel het knagen. Ik moet het vertellen. Rita is nu hier met der moeder en een ander kind die ik niet ken maar dat is niet erg watn dan doe ik gewoon niet dat ze bestaat want ze is niet belangrijk voor dit moment ban groot belang is.
Schraap mijn keel maar dat gaat moeilijk zonder krabben heb er nog maar een van de amber. Mijn been kriebelt weer en mijn geest ook ook mijn geesten been. “Ik moet je iets vertellen en nu echt want je bent !1!!!!! “NEEj! ze is toch niet mag het weten en Rita’s moeder begint te huilen ik ik raak in de war. Het was toch ook daarom dat ik terug ben omdat wietske van mij is en niet van Schruk de broer van mij en anders omm voor mijn rita die dus NIET van mijn is. “Ik zeg het toch! Je bent mijn kind niet Rita je benne van Schruk.” en ik knik. Dit is wat er moets gebeuren. Goed zo.

SYLVIA POV
Ik snap niet wat er nuballemaal aan de hand is volgens mij is det heel belangrijk dus ik moet opletten maar eht goed want ik wil niks missen al mis ik popcorn want dit maakt soort fliem momoent maakt je niet snell mee hoor. Dus blijkbaar is de Schork helemaal niet die ene die hij zegt dat hij is en dat is hij dus nook niiiet noit geweest sinds het allerbegin. Ik moet een beetje lachen maar Rita niet die kijky met haar wijde ogen aan naar haar moeder die aan het huilen is en tegelijk ook naar haar vader Schork met een krab. krab. Het is stil en ik kan ieder hoern admen en zelfs dat niet en de dokter is er ook nog bij. Danmoet Rita toch huilen want dat had ik al verwachten ze zegt. “Jullie zeggen nooit de waarheid tegen me. Hoezo hoor ik dit nu pas!!! En toen rende ik weg achter Rita aan want die was al weg gerend zo dat de tranen o van haar wangen gaan. buiten voor het hospietal dooe ik arm en nog een arm om haar heen. “Het komt wel goed.” Maar toen was ze verdwenen. Nu komen Amber en Theo de rand de detective en dus ook mijn vader wat niet iedereen nog wist naar bendene. “Wat is er toch allemaal aan de hand in Dipjedip!!!.” “Waar is mijn auto!” “Waar is Rita.!” Roepen we in koor. De zoek tocht kan weer beginnen. “Ik ben moe zegt mijn vader de detectief de randt.” Ik ga naar huis toe naar lekker roti. Ga je mee Syl” Dan moeten we heel ver lopen! want de auto is verdwenen.” Zegt amber. Maar we hebben al een taxi genomen.
Dan! Krijgt Amber een belletje het is Leo en hij is boos en schreeuwt naar Amber en ze weet niet goed hoe ze hoer mee om moet gaan en ze hangt op. Dan krijgt ze een belletje van iemand anders die zegt van haar werk dat niet alle gevaarlijke gevangnen zijn ontsnapt door alle papieren die zijn weggegooid maar wel de beroemde kinderlokter die kinderen meeneemt en ergens naar toe brengt. Nu is ze pas echt in paniek. Maar dat wisyten we toen nog niet.

SCHRUK POV MET EEN falschBACK ohnee toch niet sorry.
Ik wordt heel sereus en kijk Roi strak aan. Waarom” ben je eigenlijk weggegaan. Roi????” Hij zucht en Wietske ook een beetje, alsof ze opgelucht is iets niet te zeggen. Alsof ze egt zwangers zou zijn ofzo. “Ik,” Zegt de Roti. “ Ik was alleen verlieft op je omdat ik deed alsof omdat ik dacht dat je een kinderlokter was want die was er in die tijd. Maar toen ik erachter kwam dat je die niet was ben ik weggegaan want ik ben niet verlieft op je. Maar nu toch wel, omdat ik ouder en ervaring hebt.” dat zegt Roy allemaal en ik weet niet zo goed hoe en de wat ik hier nu mee moet. Want wat moet ik hier mee. Vroeger bleek was dus niet echt maar nep, maar het voelde wel echt en nu voelt het precies andersom. Ik wil eigenlijk boos worden want die emoticon voel ik op dit moment maar mijn Lieve WietsKe is eindelijk weer terug en het maakt me eigenlijk niet uit waar ze is weg en geweest. “Ga jij maar lekker naar je bed toe Wietske want je moet vast moe zijn van al dat verdwijnen van je.” En we lachen een beetje maar niet echt ik lach nep, wnat ik moet hier het fijne van weten met Roy Roti. Wietske knikt een soort van en zegt niks naar boven en ik hoor de deur dichtgaan niet hard maar wel krakend.
Zo zeg ik tegen Roy, :” En nu moet je eens haar fijn vertell hoe het nou eigenlijk eindelijk eens een keertje zit meneertje want hoed an?” “Ben je boos ofzo?” vraagt roy en ik knik boos. “JA!” dan vraagt roi waarom en ik zeg dan dat ik boos ben omdat hij dus toen nooit van me heeft gehouden maar nu wel maar dat dat gevoel helemaal niet zo voor mij voelt en mijn emoticons beginnen op te spelen maar nog heftiger alsof ik een menstruatiecyclys heb. “Ik kan erook niks aan dien dat het zo ingewikkeld is. “ zegt dan Roy en hij rent huiled het huis uit en ik blijkf acgter is bij de tafel.

DRIES POV
Ik ben de kat nog steeds kwijreacties:?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen