Foto bij 41. Adveture. Double. Family.

“A wizard is never on time of ealry of late but exact when he meens”
– Grandelf

WIETSKE POV
Hij wil allemaal weten waar ik ben geweest en zo en daarom vraagt hij dat als mijn vader die dus eigenlijk niet mijn vader blijkt. Maar ik zeg tegen Schruk: “Nee neks ervan want ik wil weten waarom je staat te kussen en smakken met Roy Roti ? zijn jullie weer op nieuwe lovers ofzo?” en Roy knikt en glimlacht.
We hebben jou erg gemist toen jij en Dries weg was! Zegt Roy en Schruk kijkt verbaast want hij voelt zich in de maling.
Waarom kijk je zo gek?’ vraag ik aan Schruk? Hou jij nie t van hem terug?”
“Nou,” zegt hij en ik gil. “WAarom staan je dan te kussen malle!” en hij bloost. “Nou ik was ook wel verlieft op Roy maar vroeger ook’
“Ja dat weet ik nog zij ik , toen gaf hij mijn sok!” “Laat me nu uit praten! Zegt Schruk.” Ja sorry zeg ik en hij gaat verder. “Ik was verlieft maar toen ging hij weg ineens!”
“Ja “zegt Roy” maar dat komt doordat een hele ingewikkelde verhal lijn daar moeten we even voor gaan zitten. We liepen naar de tafel en gingen zitten op de stoelen er om heen.

DRIES POV
Ik ben naar hius gegaan zoals mijn sgatje Wietske al zij dat ik moest doen want mischien heeft mijn pap al wat lasgane gemaakt voor me wie weet. Ik kom tuis maar ik zie alleen een grote meneer met een snor en een branweer pak aan en het huis is in vlammen. Ik zeg tegen de brandweer meneer : “hallo wat is er hier allemaal aan de hand dan?” en de comisaris zegt ‘ben jij de dochter van roy roti want dan staat je huis in de brand !” ja dat ben ik, zeg ik en ik raak een kleine beetje in paniek. “nou dan is dit jouw huis die in de brand staat.” Ik moet hard huilen en ga zoeken naar de kat want die heb ik ook niet meer gezien sinds het hele gebeuren met de boot.

THEO POV
We zijn allemaal in de auto van Ambie en de dobbel steen kussen hobbelt heen en weer het ziet er grapeg uit ik giegel. We stappen een voor een uit de auto als we bij het zieke hius zijn en we lopen naar binnen. “Goeie dag ik ben van de politeie en we komen op bezoek bij dSchork.” Zeg ik tegen de medewerker van de balie. “Dat is goed’ zegt de medewerker en we mogen door lopen.
We staan inn de lift en dan zijn we er.
Hier is het, zegt Ambie en we kloppen op de deur. “Binnen! Roept hij.
Ik doe de deur open en Schork ligt nog in het bed en Rita’s Moeder zit er naast en de dokter is er ook nog om te zorgen. “papa! Roept Rita en ze rent naar het bed. “Rita ben jij dit wat ben je groot geworden,” zegt Schork met een traan. “Ja dat klopt ik groei gewoon door he” “wat een mooie meit” zegt hij naar Rita’s Moeder. “ja he zegt zij.
Het is een mooie familie ruïne ook omdat Rita’s moeder er is want die was er ook al lang niet geweest. Iedereen lata een traan ook Marijke de dokter die ook mijn buur vrouw is.

DE LERAAR pov
Zo dat was weer een lange dag op mijn werk de school er is zo veel gebeurt. Eerst dan die meijden Rita en Sylvi adie in eens weg lopen en ik heb zelfs met een krijt gegooid en daar heb ik wel spijt van. En toen die ander meijden die vermist waren Dries en Wietske die toen e wel weer waren. echt heel vreemd en dat zo vlak voor de proef werk week ! wat ene comotie.
Ik kom thuis en ik merk dat er iest vreemts is gebeurd, ik speur rond en dan zie ik het! De kast in de slaap kamer staat open en er is bewogen! ‘nou!’ is er weer iemand ingebroken in mijn huis waarom gebeurt dat nu steets! Ik ga hier meteen een zaak van maken! Ik ga naar de buurman Theo van de politie aan bellen en zeggen dat er is gebroken bij mij thuis! Alweer!!!

LEO LASGANE POV
Ik kan men oger niet geloven want weet je wat ik zie op de tv scherm op de vidio? Borsten en er komen sex geluiden uit de volume boxen. Ik zoek de afstand bediening om het geluid zachte te zetten voor de jongen want hij is veel te jong voor sex geluid maar ook voor mij want ik wil dat ook niet horen! Ik zie de bediening liggen en ik wil die pakken maar dan slaat de jongen mij en hij blijft slaan en slaan en dan nog een keer. Ik rol over de grond met de jongen en hij dnnkt natuurlijk dat ik een kinder lokte omdat ik hem een sex vidio laat zien maar dat is natuurlijk helemaal niet! Ik wilde een romantiek film van de huwelijk van mij en theo! Het is alemal zo raar want hij slaat me alemaal maar hij praat niet dus ik weet ook niet precies wat er aan de hand is en er is heel harde sex geluid uit de vidio volume! Alemaal kreunen en dan: “Ambie bambie! ambie bambie!” roept de vidio! En dan hout de jongen op met slaan en kijkt hij naar het plafond in de verte als of hij een fleshback heeft. Ik kijk naar de televisie en schrik met mijn hoed! Is dat mijn theo? Met amber van de politie???

REACTIES?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen