"Is mayo naise a instrumental?"
~ pet Rick Star

SVAN POV

Ik heb mij verstopt ben zoo gesrooken van wat ik achterkwam van de oude swangerstesten dat ik in de kledingkast ben verstopt en heb het licht uitgetaan want dan voel ik me weer veilig en zo. Ik weet niet weet was ik nu moet doen en wie ik ben heb indentificatie crisis. Mijn moeder is dus Amber de Kelder en ik weet een beetje wie zij is zie werkt bij de politie heb ik ooit nog ver weg voor het begin gehoord toen ik al bijna was geboren. Maar wat ze preicies doet weet ik niet en ok durf niet te vragen want ik ken de woorden niet want ik kan niet praten hoed omdat ik altijd in de kelder heb geleefd. Ik weet niet wat ik moet doen opnieuw en ik sink doeper en dieper in mijn gedachten. Dan Shrik ik! Waar s Rita en de moeders die zij oo k Ambie Bambie zei weet misschien wie dat is en bij haar duurf ik wel te vragen want ik kam tegen haar hoi zeggen en we zijn in lover met elkaar. Dus ik moet haar vinden of zij mei want anders komt er nooit iets wat van.

Maar ik ben moe en ga slapen morgen een weer een dag. Maar et is donker dus ik weet eigenlijk noet of dag of nacht is. Maar ga toch slapen.


SCHRUK POV

Ik wordt wakker met de armen van Roy om me heen en het voelt opeens net als toen voor tijdens ongeveer na de oorlog ofzo toen we lovers waren. Ik ben blij. Laten we " opstaan schat." Zeg ik per onelik en ik doet mijn handen voor de mond. Maar Gelukkig zegt Roy tegen Mij. "Ka Schat latenw e ontbijten met Rita en de rest. Er is nog veel te doen hoor." En ik knik.
Maar wat is dat! Rita en Svan zijn helemaal niet weg toch wel. "Waar zijn ze!" Ben weer kindten kwijt geraakt. Ik waarom gaan ze allemaal weg ik snap het niet ik doe zo mijnbest om voor ze te zorgdn dn dan zijn ze opeens weg. " ik moet huilen want ik weet het allemaal niet meer. Roy is heel stiluyjes geworden. Maar dan trekt hij mij in een knuffel. "Het is vast goed gekomen." En dat was ook zo maat dateist ik nog niet toen. En toen gingen bijten met brood en dat was lekker.


LEO POV

Ik ga gewoon zelf op onderzoek uit gewoon als Theo mij niet helpt dan doe ik het zelf wel want dat doe ik ewoon. Dus Sulvia is nog op school en dan kan ik nu naar de Leraars de huis wast daar is allemaal dinen aan de hand. Dus ik ga daar maar ers naartoe en ik Ding Dong en niemand doet open. Dan sla ik me op mn kop en nog een keer. De leraar is natuurlijk ook ooop school met Sylvia want die geeft les. Ik zink even in mijn gedachten en dan vesluit iknhet toxh te doen want er moet iets gebeuren want ik wil Theo laten zien dat ik wel dingen kan dien en dat ikber toe doe Als Lover!!! Dus ik ga nu ook door het gat voor de onderzoek. Ik hiegecl want ik boel me net ee ditective net als Theo enzo. Ik loop door het huis en ik kijk onder de alle potten en pannen want ik misshien zijn er aanwijzingen.
Maar niks! Wat nu! Ik denk opnieuw in mijn gedachten en dan weet ik het. Alle aanwijzingen zinn altijd in de slaapkamer omdat je daar altijd bent als het donkerworst. In de slaap kamer vind ik niks. Tot dat ik hoor iemand in de slaap val! MAAR AAAR DAN? want in bed is er nietmadn want die zijn op school. Dus ik kijk ook maar in de kast. WIE EBN JIJ NOU WEER REACTIES?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen