De dag erna ga ik weer trainen. Ik weet dat Ingrid in haar grot is en ik ga er snel weer achteraan. Ik zie Emma en Elsa staan, twee van de zogenaamde helden. Ingrid staat tegenover ze. Ik kan niet alles horen tot ze luider begint te praten, bijna schreeuwen. "Ik wil mijn perfecte gezin maken, met jullie!" roept ze als ze vooruit stapt maar ik ben klaar met kijken. Ze heeft me achtergelaten, dan vind ik haar terug en wilt ze een perfect gezin met andere mensen. Ik teleporteer terug en loop naar mijn kamer waar ik me op mijn bed laat vallen.

"Wat is er?" vraagt Felix. "Ingrid, ze wilt blijkbaar een perfecte familie beginnen met Emma en Elsa." Ik staar nors voor me uit. "Gaat het?" vraagt Felix dan. Ik knik. "Zeker?" Ik schud mijn hoofd. Felix komt naast me zitten en slaat een arm om mijn schouders. "We kunnen ook met zijn tweeën weggaan, kijken wat er gebeurt," zegt hij dan. "En wat als de helden ons vinden?" vraag ik. "Dan hopen we dat ze nog even vergevingsgezind kunnen zijn," zegt Felix. "Waar wil je heen gaan?" vraag ik als ik al mijn spullen snel in een rugzak stop. "Granny's?" stelt Felix voor. "Oké, maar als ze ons opsluiten is het jouw schuld," zeg ik lachend als ik Felix een kus op zijn wang geef. "Duidelijk," zegt hij alleen maar. "Laten we dan maar gaan," zeg ik als mijn tas is ingepakt en ik steek mijn hand uit. "Weet je zeker dat je weg wilt gaan in plaats van eerst de waarheid te horen?" vraagt Felix nog. "Het is niet alsof er geen slap excuus zou komen," zeg ik als ik voor me uit blijf kijken. Natuurlijk wil ik de waarheid weten, maar van een villain moet je geen waarheid verwachten, dat is gewoon dom bezig zijn. Ik voel dat Felix mijn hand pak en in een zwarte wolk zijn we weg.

We staan voor Granny's. De ingang is op een paar meter afstand. "Naar binnen?" vraagt Felix nog. "Op naar binnen," antwoordt ik dus maar. Felix stapt eerst naar binnen, ik volg hem. "Felix!" hoor ik iemand roepen. Het is Henry. "En is dat niet die meid die nog mee kwam, hoe heette ze ook alweer?" vraagt prins Charming. "Ik en Inge, bedankt voor het onthouden van mijn naam," zeg ik sarcastisch. "Wat doen jullie hier?" vraagt Emma dan. "Hopen onderdak te vinden," antwoord ik. Felix houd zich stil. "En hoezo denk je hier onderdak te vinden?" vraagt Gold. "Omdat dit een hotel is," antwoord ik met een verveelde ondertoon. "Jullie zijn ontsnapt uit de gevangenis, waarom zouden we jullie niet weer opsluiten?" vraagt Snowwhite. "Omdat jullie de helden zijn, jullie moeten goed doen. Wij hebben de laatste tijd niks fout gedaan en hebben gewoon onderdak nodig. Trouwens, als helden horen jullie ook vergevingsgezind te zijn," som ik op. "En wat als ik geen held ben?" zegt Gold met een dreigende ondertoon. "Dan is dat jouw probleem," zeg ik als ik naar de balie loop. Ik hoor de helden achter me overleggen. "Hoi, mogen we een tweepersoonskamer?" vraag ik. "Ja, uitzicht op het plein?" vraagt de oudere vrouw achter de balie. "Hoeft niet," antwoord ik. "Hoelang willen jullie blijven?" vraagt ze. "Begin maar eens met een week," zeg ik. "Betaal je nu of later?" vraagt de vrouw. Shit, niet bij nagedacht. Ik heb geen geld. "Laat maar," zegt dan iemand achter me. Het is prins Charming. "Jullie mogen bij ons logeren, het klopt wat je zei. Alhoewel we jullie in de gaten blijven houden," zegt prins Charming. "Bedankt!" roep ik als ik blij terug loop naar Felix.

Reageer (1)

  • Luckey

    Dat word nog leuk!!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen