Foto bij 24. Stand. Run. Flee.

I stand up to be straight.
Away run far away I do.
For I flee the freedom.

RITA POV

Ik ben in de kelder met de jongejes want Schruk is al weg opzoek naar Wietske die weg is gegaan met Dries en niet met mij want ik ben in de kelder met de Jongejes. Schruk is nu al heeel laang weg opzoek en ik weet niet waartoe maar vast overal opzoek naar Wietske zijn dochter. En Dries.
Dus ik kan heel laang bij de jongeses zijn want eentje vind ik leuk en verliefd dus ik heb geen Wietske meer nodig toch? Die ene is wel lief enzo maar weet niet of die knap is want de kelder is altijd donker dus ik zie hem niet kan alleen vloelen maar je soent toch met je ogen dicht dus het maakt niet uit.
Dus ik ben nu al sinsd Schruk weg is aan het zoenen en hij kan wel met tong enzo. Alsof hij al vaker maar hij komt nooit uit de kelder dus dan moet hij met andere jongens zoenen maar dat kan niet want zijn net broers van elkaar en dan ga je niet zoenen dan knuffel je alleeen maar met je armen.
Ik hoor de bel maar ga niet open doen voor belasting dat mag niet van Schruk dus dar doie ik ook nie dus laat ik lekker bellen kan ik nog soenen dna hoor ik iets bij het raam van de kelder maar ik weet niet wat het is en kan ook niet kijken want ik ben aan het zoenene en dan heb je niet je ogen op en en aldeed uk ze open ik zie toch niets de kelder is donker en zwart net als altijd maar dat is niet erg want ik kan wel horen met oren.
Dan horen ik dat iets naar binnen valt en ik schork maar dat kan niet mijn vader zijn wnt die is op zee op een boot en die heeft vast een baard want hij vergeet altijd zijn scheermes. Maar ik schrok wel. “Wat was dat?” Wilde ik zeggen maar dat kon niet want ik was aan het zoenen en de jongen hoorde waaarschrijnlijk niets. “Wat hoor ik daar ik hoor smakken?” dat was de stem van Schruk en ik hield de sok van Wietske goed vast.
Ik wilde stopen met smaken maar de jongen ging door en ik kon niets zeggen en ik zag niets wat zoenen. Toen ging het licht aan !!!!

ROY ROTI’S POV

Ik dacht echt dat ik Schruk hoorde denet in de teuin maar waarom was hij dan in de tuin dat zou gek zijn. Maar ook Rita’s Moeder deed ook raar want zij ging praten tegen een steen. Ik ga maar lasgane make want moet wchten op de politie de agent de Rand want die ging info infoeren op het bureau.
Tijdens het koken dacht ik dat het ook ook raar is dat Schruk niet naar Wieske zoekt want het is toch haar varder? Maar ohja hij kanne niet naar de politie of de agent op het bureau want dan heeft ie mot. Dat is wel zielig hij misst Wietske vast net zo ik Dries. Ik ga wel naar hem toe en hulpbieden want dan vinden we ze allebei en daarna ben ik wel weer boos op hem. Hij mist namelijk eigenlijk twee doechters want dries is ook van hem maar hij mag haar niet pakken of weten.

Ik sta voor de deur van Schruk en ben zenuw achtig en wil niet aanbellen. Ik wil net weg gaan lopen om de lasgane uit de oven te halen totdat het licht in de kelder aan springt en ik Schrok. “Wat? bijn jij aan het smakken met de jongens Rita?” Hoor ik Schruk zeggen en ik schork opnieuw.
maar kijk toch door het raam en ga eerdoorheen en ik zie allemaal jongens en eentje is naakt en heeft Rita vast en Schurk in paniek. Maar wat is dat ????
Rita heeft mijn sok van Wietske vast! “Dat is mijn sok voor Wietske!” Schruk draait om en schrik op en moet huilen reacties!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen