Offer me a nice warm to eat.
Fry it to make it nice.
Bake it for warm and nice.

ROY ROTI POV

Toen de politie had opgehangen wilde ik van Rita’s Moeder vragen. Want ik heb gekookt voor de meiden en dus ook voor Rita’s Moeder’s Dochter Rita die toen vertelt had dat zij uit het huis was geschopd door Rita’s Moeder.
Maar toen ging de bel en ik deet open.

Hallo zij de politie agent ik ben politieagent de Rand maar je mag me Theo noemen want je kkomt me ergens wel bekent voor. “Oke ik ben Roy.” “Laten we niet te lang praten en gaan zoeken,” zei de politie agent de Rand en toen gingen we zoeken.
We begonnen in de tuin de te zoeken.



SCHRUK POV

Ik lig nog in de bosjes en nu is Roy en de politie agent aan het zoeken met Rita’s Moeder naar Wieteske en Dries! En als de politie agent ziet dan heb ik mot en met Roy heb ik ook aan de stokkke dus die mag mij ook niet zien. Ik probeer de aandachten van Rita’s Moeder te krijgen dus ik gooi een steen.
“Wat is dat ?” zeij de politie doe “je handen in de lucht!!!” riep hij naar de steen. Ik hielt mij stil en zei niets. Rita’s Moeder had gelukkig precies door wat er in de hand was en ze zij tegen de agent van de politie “volgens mij was dat niets hoor kijk het was gewoon een steen of de kat! “en de politie ging verder met zoeken. “Ik ga we l even hier zoeken : zei de moeder en ze ging naar mijn bosje.

“Wat is er Schruk?” vroeg ze aan mj heel zacht fluisterent. “Ik moet mij verstoppen zei ik want anders pakken ze me en dat moet niet!” “Tegen wie praat je ?” vroeg Roy en toen kwam hij naar mij toe. Ik was paniek en ik graaf een gat in de bosje en de gront. “Nee!” riep Rita’s Moeder maar het was al te laat want Roy duwt haar op de kant.Hallo?! Riep Roy Roti en hij keek in de bosjes. Maar hij zag niets want ik had me in de grond gestopt en ik zag alleen Zand en Roy ook. Misschien heeft hij het dan toch verkeert gehoort dacht Roy en hij zocht verder naar zijn kind en die van mij ook.
Ik lag heel lang en teon ik geen geluid meer hoorde kroop ik uit de gront.

Hetwas al donker en de tuin was leeg iedereen was weg dus de kust wasveilig. Ik maak me nog steeds veel zorgen om Wietske en haar nieuwe vriendin maar ik stel me wel gerusd omdat de politie agent en Roy aa het zoeken zijn ook al ben ik ook nog wel geschrokt dat Roy dus een dochter heft van de precies oud als toen wij sex hadden. Ik loop schors voetend naar huis.
Want ik moet nog koken voor Rita en de jongen svan de kelder.


Ik ben thuis maar jee! Ik ben mijn sleutel kwijt! Ennu kan ik niet naar binnen! Die ben ik vast uit mijn zak gevallen toen ik in de grond kroop van de tuin van de struiken van Roy! Ik hol naar Roy maar ik zie dat ik daar aan gekomen al een politie de Rand en Roy in de tuin lopen. Dus ik durf niet naar mijn sleutel te zoeken en dus hol ik terug want ik kan aan de bel trekken en dan kan Rita misschien open doen ook al heb ik gezegt dat ze nooit de deur open mag doen in verbant met de belasting en ommdat ze al in bed moet liggen want het is al laat. Maar toch bel ik aan.

Rita doet niet open gelukig want dat mag ok niet van mij maar nu kan ik nog niet naar binnen dat is wel vervelent maar ik kan wel via een raam proberen. Ik heb geen schoor steen dus dat kan niet maar wel via het raam van de kelder! Dacht ik toen ineens! Ik ga naar de kelder en het raam en dan doe ik het raam open en het is donker. Huh dacht ik wat hoor ik toch! Het is net of ik smak hoor alsof ik iemand hoor kussen maar hier wonen alleen de jongens kinderen want ik had tegen Rita gezegt dat ze in de slaap kamer van Wietske mocht slapen als Wietske vermist is en dat is ze. Dus wat hoor ik nu dan of er zijn jongens met elkaar aan het kussen en dat kan wel maar dat is wel raar want ze zijn toch al heel lang een soort van broers ook al zijn ze niet echt broers maar wel op gegroeit met elkaar dus het voelt wel als broers denk ik.
Dat zal het toch niet zijn????reacties????

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen