Foto bij 22: Wish. Wave. Why.

Wish is not bad or evil.
But there is a Wave too many for all of us.
Why.?

RITA POV
Ik moet iets zeggen ik had niet gedacht dat het alemaal zo uit de hand zou lopen als het gelopen is nu want het begint me wel veel t e worden. Maar dat is niet alles. Wietske is nu al heel de tijd weg al zeker een dag want nu zit ik in de klas met iedereen behalve Wietseke en Dries die is vast met haar.
Maar niemand weet waar of warrom. Ik vraag het aan te leraar
“leraar, ik moet iets zeggen want waar zijn Wietske en Dreis naartoe??” hij is boos. Hij gooit met zijn krijtje en het gaat kappt we schrikken allemaal heel de klas dertien jongens en de rest meisjes. Maar hij is nog niet klaar.
“Dries en Wietsek hebben me ingebroken maar daar heb ik geen bewijs voor maar wel dat alles van de zwangerschappen weg is en ik weet waarom.”
Hij stopte even voordat hij door ging. We hielden met zijn adem in.
Die” duivel se meiden hebben de testen gestolen wnat daar zat ook de test van Wietske in” !”
Iedereen praat door elkaar heen maar ik ook maar ik het hardst want ik schreeuw dat Wietske helamaal niets in der buik heeft. Want ik ben wel boos op haar maar dat ze probelren krijgt van de school vind ik niet fijn ze blijf men vriendin men beste ook nog. “Ze is gewoon zenuwwachtig, zeg ik, voor de toetsen en zo.”
“Daarom gaat ze ook vaak toillet natuurlijk! Roep ik er achter aan. Maar de leraar vond het al okay hij ging weer bij zijn bord staan en pakte een nieuw krijtje. IOk maakte me zorgen. Waar konden ze toch zijn?

Intussen
SCHRUK POV
Rita’s Moeder klopt aan bij Roy Roti thuis. Ikverstop me achter een plant want Roy kan mij luchten of zien sinds dat misverstand maar dat kan ik niet uitpraten ik laat de woorden aan Rita’s Moeder over zij heeft een betere band met hem. Ze kennen elkaar namenlijk niet en dat is een beter begin dan ik met hem heb en gehad ook. Rita’s Moeder belt aan. Ik houd mijn adem in.
Na even rillen gaat de deur open. Het is Roy!
“Dag Roy ik ben Rita’s Moeder en ik ben ook op zoek naar haar beste vriendin mischien ken je haar al ze heet Wietske en ik zoek haar weet jij waar ze is?”
“Nee zegt Roy Roti maar ik ben mijn dochter al even lang kwijt! Dries!”
Ik ril. Van schrik! Ik heb nooit geweten dat hij een dochter had en zeker niet eentje van die leef tijd, dat voelt als wel heel toevallig almaal ik wilder bijna op af stappen maar Rita’s Moeder ging al naar binnen.
Ik zuchtte met een snik. Ik wilde de zoektocht beginnen…

ROY ROTI POV
Ik belde gelijk de politie wnat ik ben Schruk niet en hoef me dus geen zorgen te maken over kelderkinderen of wat hij ook wel niet doet met die kinderen.
Ik belde de politie en zei: “Dries is kwijt en ook haar vriiedin Wietske en ik wil ze allebei hebben ik heb trouwens nogiets van jullie te goed weet je nog.”
Ik ken zenog van vroeger namenlijk.]
Niet veel later…
De zoektocht is begonnen!

Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen