Inhale to breath your life.
Feel Excite in the life.
Party if there a party is.


PS sory sori sooooorry voor de lang ik was met de vakantie heb super leuk in Duits land en ik zag een vos.
Maar de serieie is weer turg en ik belof dat de Zoek Tocht weer helmaal gaat door gaan!
Lange lange en goei!
Doeiiii x)

RITA’S MOEDER POV

Ik heb Rita uit het huis gezet omdat ik geen werk meer heb en boven dien heb ik geen kelder en bovendien is het het een of het ander en ik heb het allebei niet. Dus ik heb een brief gestuurt naar haar vader Schrok die op de zee is. Want misschien heeft hij krabben en geld en dan kan hij mijn kind betalen en dan kan ze weer hier wonen want misschien woont ze nu wel bij haar egte vader.

DRIES POV

Weer terug in de klas. Ik keek raar aan Wiekstse. `”Hoezo bedoelt je inbreken bij de lerarar?!” “Sststt niet zo hardstraks hoor t hij jouw nog!” “Oh sorry hioor” zeg ik en de leraar kijkt onze kant op. “Wij zijn niet aan het praten hoor zei ik en de leraar kijkt me raar aan. “Dat hoor ik toch anders”, zegt hij en ik knik lacgend. Hij vindt het niet egt erg vandaag. Ik fluister naar Wietske “Waarom wil je bij de leraar inbreken?” “Omdat ik wil weten wat hij over de test heeft!!!!” Ik knikte en ik snapte precies wat ze bedoelde want de leraar heeft thuis alle zwanger schappen van zijn leerlingen in een foto boek want zijn vrouw is vroeger ginekeloogeweest.

De volgende dag:

Weer terug in de dag ging ik inbreken bij de leraar Met Wietske. We waren bij d deur. “Oke hoe komen we nu binnen” vroeg Wietske aan mij en ik zei “volg mij maar” en we liepen naar de tuin. Ik had al een keer hier gekeken en hier zit een gat in de muur. “Kom we gaan naar binnen”. Ik kroop op mijn knieen door het gat in de muur en Wietske kroopte achter aan. Toen stonden we in de kamer vande leraar. Hij was nog in bed. “Sst we moeten hem niet wakker proberen te maken!!!!” zeiden we. Nee. We slopen naar de kast waar de testen lagen en keke in de la met zwanger schap testen. Welke is nu van jou? Vraagte ik aan Wietske. “Weet ik niet ze zouden het allemaal wel kunnen zijn want zelijken allemaal op elkaarmaar volgens mij wordt de leraar wakker dus laten we gaan. “ Oke’ zei Wietske en ik pakte alle testen in mijn broekzak en we kropen weer door het gat. De leraar werd wakker en hij keek gek om zich heen alsof hij iets had gehoort. “Dat was op het Nippertje he?” vroeg ik. Wietske knikte en gaf me een knuffels. “Dankje wel dat je me wilde helpen in mijn ontdekkings tocht Dries, jij bent echt mijn aller beste vriendin!” reacties?

Reageer (1)

  • Tjidsbestek

    Vinde jullie ook zo spanent? Snel verder plz

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen