Foto bij 17. Arrive. Conqueer. Succide.

Arrive in your dream palace.
Conquer the way you want to ride.
Succide in everything you want to reach.

WIETSKE POV

Tussen me traanen door kon ik zien dat men vader mij aan het boos aan kijken was. “Waarom huil je nu?” vroeg hij boos “dit is toch eigerlijk een heel leuk nieuws??!!!” “Ja maar” stammelde ik. W”at zit je nu te brazelen” riep pappa, “Warom ben je soms zo gemeen?” vroegik aan pappa want soms doet hij heel boos op mij als ik eenkeer iets gedaan heb dus daarom heb ik ook wel eens gezegt dat hij een kinder lokte maar ik wist niet dat dat dat mensen daar zo veel zorgen om maakte dus ik heb er nu ook wel spijt van gekregen maar ik voel me ook zo raar de laatste tijd als of ik allemaal stemming wisselingen heb en ik heb ook veel honger. “Nou ik ga je eens vertellen waarom ik zo gemeen ben, want ik ben niet wie je denkt dat k me voordoe” toen ging de deur krakend open en stond onze nieuwe vriendin Drie voor de deur: “ Heb jij mijn kat gezien?” “Nee” zei mijn vader en toen zij mijn nieuwe vriendin “Oke en toen ging ze weer “dan ga ik weer” zei ze.

“Endan moet j e nu mee aan het huis werken zegt” mijn vader want ik ben een alleen staand vader van veel kinderen.” “OK” zei ik en ik ging aan het huis werken.

Toen ik aan het huis aan het werken was kreeg ik opeens veel last aan mijn rug. Ik heb ineens ook honger en dus ga ik naar binnen. “Papa!” roep ik. “Papa”. Maar ik kon hem niet zien. Toen kwam hij binnen. “Nu even niet, Wietske, ik beneven bezig, zorg maar voor je eigen boterhammen. En wil je de andere kinderen ook een boterham geven dan hoefik dat niet meer te doen want ik vind het wel fijn als je me afentoe even helpt wantik ben maar aleen.” “Ok’e” zij ik en ik smeerde twee boter hammen een voor mij en een voor de andere kinderen. Toen ging ik naar de kelder en ik deed de deur open het was donker zo als altijd het was. Toen deed ik het ligt aan en ik kon bijna niet geloven wat ik zag. “Rita! Wat?” riep iknaar Rita en ze keek me met grote ogen aan als of ik haar net betrapt heb. “Hoe kun je dit doen Rita vroeg ik met grote ogen. reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen