Foto bij 13. Bad Luck. Crazy. Fate.

Don’t be afraid of bad luck.
Everything can go Crazy.
Fate is a king and youre is queen.

RITA POV

Dus binnen waren we aan de tafel van Roy gaan zitten en hij had stoelen voor ons gepakt want het was een beetje krap. Maar hij had wel hele lekkere lasgnane gemaakt “de lekkerste van Nederlenad” zij hij nog en met een knipoog. Gingen we eten.
“hmmmm” wat was dat ekker. Maar goed wat doen we nu? Vroeg Wietske, die niet van avontuur houdt, maar ik wel en dus maakte ik me weinig zorgen en ik dacht dat het allemaal val op zen pootjes terecht zou komen dus ik wilde gewoon een huis om onder men dak te wonen en eidnelijk eens na te denken over mijn situatie omstandigheid. “ja, ik heb wel een idee,” zei Roy maar hem kende ik nog niet toen. Of niet goed genoegin ieder geval. We aten de lasagne. Wat is je idee wilde ik zeggen maar toen zei Wietske al met een gil:
“wat was dat idee nou want ik denk dat ze ook gewoon bij mijkan slapen hoor.”
“Is je vader niet nummer 17 de kinder lokker?” zei onze nieuwe vriendin Dries en Wietske werd rood. Van boos heid.
“dat is nu toch niet meer wa-aaar” zij zei met een gil en sloeg op tafel. De kat schrok en rende hethuis uit.
En nu mijn huis uit zegt Dries der vader Roy en hij slaat harder op tafel want Schruk is wel een kinder lokker en ik ken hem van de kroeg heb ooit met hem een baan gehad.

Flashback

ROY NA DE OORLOG POV

Het was een koude nacht maar ik had wel genoeg bij dus ik had het warm genoeg ,
Naast me zat mijn colegaSchruk en hij keek naar men pan waar ik lasaine in bakte met de spullen die ik had. Schruk likte aan zen lippen en keek naar men pan hij zei” is het al klaar?” vroeg hij “ ik heb zo een honger dat ik wel een kind zou lusten bij wijze van spreken dan” en hij knip oogde.

Ik gaf hem mijn pan en hij at.

WEER NU – RITA POV

Ik wist dat hij een kinder lokte dus ik wil hem nooit meer zien en nu mijn huis weg want ik wil gewoon koken en niet om gaan met mensen die kinders lokken want dat is slecht.” Zei hij voor dewereld en ik begreep hem wel maar ik ben de beste vriendin van Wietske dus ik kon er niks aan doen.
“aaah de kat” zij onze nieuwe vriendin en ze rende achter hun kat aan.
“zullen we dan maar? En we gaan naar het huis van Wietske der vader./ Schruk. Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen