Foto bij 11. Overcome. Procrastinates. Search.

Overcome of the fears of your night marries.
Procrastinate the things you will want to have.
Search in the head of your enemie.

WIETSKE POV

Toen ik opkeek van het kussen van Rita waar mijn hoofd in lag kon ik ruiken dat ze thee had meege nomen naar boven. “THEE!!!” riep ik “jij kent mij ook veelste goed he je weet precies wat voor een thee ik lust!” “Ja maar we zijn al zo lang vriendinnen als sinds de aller eerst.” “Haha ja”, zei ik” Wat doet jou vader eigen lijk voor beroep? Vroeg ik aan Dries?
Mijn vader is kok. “ Zei Dries als antwoord. “Zullen we daar eten?” vroeg ik aan Rita. “Dat lijkt me leuk alleen niet als hij met rijst of aard appels kookt want dat vind ik vies behalve frietjes dat zijn ook eigenlijk aardappels.” “Nee dat doet hij niet, zegtDries” Hij houdt ook niet van aard appels maar wel van rijst maar als ik vraag of hij niet rijst dan in de keuken zal hij dat ook niet doen, dat verzeker ik hem.” “Ok’e laten we gaan.”

Toen gingen we weg.

RITA POV

Voordat we weg gingen naar Dries der vader dronk Wietske mijn thee en droogde ze haar hoofd. Toen legde ik een briefje klaar voor men moeder zodat ze zich niet bezorgt zou zijn als ik niet thuis zou zijn als zij zou thuis komen. Maar toen kwam de deur al open en stondmijn moeder er in. “Door jou ben ik mijn werk kwijt! Riep mijn moeder nar mij.” Je had me niet moeten bellen zegt ze. “Wat is er aan de hand” vroeg ze toen. “Ik kon de thee niet vinden maarinmideels heb ik de thee gevonden en hebben we nu niets aan de hand maar we gaan eten bij de vader van onze nieuwe vriendin en die is kok.” “Okay veel plezier maar niet te laat komen om te gaan slapen waar je gaat slapen want je hoeft niet meer thuis te komen want ik heb geen werk meer en dus heb ik niet meer genoeg geld om voor jouw te zorgen dus kan ik dat niet meer doen.” Toen begon er pas echt! Reacties?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen