Foto bij Illusion - schrijfwedstrijd Merrow (2013)

De ondoden komen tot leven in deze opdracht, dus weet jij deze ronde te overleven?
Horrorfanaten en minder-horrorfanaten opgepast, aangezien vampieren, weerwolven en geesten hun intrede hebben gedaan. Je kiest een wezen uit de lijst en deze staat centraal in je verhaal. Je bent helemaal vrij in het bepalen van tijd en perspectief.

Wat wordt er verwacht? Je kiest in de storie welke van de drie ondoden je gaat gebruiken in je verhaal. Je bent volledig vrij in het bepalen wat je doet en er zijn geen verdere verplichtingen. Uiteraard is het meer dan logisch dat je verhaal een lichtelijk horrorkantje heeft, maar het is niet noodzakelijk om dit doorheen je verhaal vast te houden. Je kan alle kanten op die je wilt, maar onthoudt dat je verhaal om de ondode die je gekozen hebt, moet draaien. Het is ook zeker niet verplicht om je gekozen ondode de hoofdpersoon te laten zijn of om vanuit het PoV van je gekozen ondode te schrijven.


Ik heb gekozen om mijn inzending te doen rond een geest.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen