Belle's Pov


"Ugh, dit meen je niet, wat doet die Draco hier nou weer" zei ik geirriteerd terwijl we naar het huis van Hagrid liepen. Scheurbek zou vandaag gedood worden en wij willen dat natuurlijk tegenhouden. hij heeft helemaal niks fout gedaan, Draco lokte het zelf uit! Zodra Draco en zijn vrienden ons zagen aankomen verscheen er een grijns op hun gezichten. "Ah dus daar zijn ze, komen jullie de show ook bekijken?" vroeg Draco spottend. "Hou je bek Draco" zei Harry. Hermelien, Ron en ik keken Draco boos aan terwijl hij grijnzde. Nu werd Hermione pas echt boos, ze had haar eerst nog ingehouden maar kwam alles eruit, "Jij vieze, arrogante kakkerlak!" ze zette een stap naar voren en hield haar toverstok onder zijn kin. Nu vond Draco het niet meer zo leuk en hij keek best wel angstig.

Op dat moment kwam Jo aanlopen. "Daar heb je haar weer" dacht ik, waarschijnlijk heeft zij ook een magieverbod dus ze kan niet veel uithalen. Ze liep naar Hermione toe en duwde haar toverstok naar beneden, "Ik denk niet dat jij ook een magieverbod wil hebben..." zegt ze grijnzend. Even lijkt het alsof Hermione toch besluit om Draco niet aan te vallen en ze draait zich een beetje om, maar net op het moment dat Draco denk dat ze hem niet meer gaat slaan draait ze zich om slaat ze met haar vuist in zijn gezicht, kreunend van de pijn rennen Draco en zijn vrienden weg. Jo probeerde haar lachen in te houden maar dat lukte niet echt goed dus zij ze maar "Dus... Nog iets te vertellen?" maar nadat we haar negeerden liep ze weg.

"Wauw, dat was nou nog een leuk" zeg ik lachend tegen Hermione, "Ja, echt geweldig!" roept Ron. Hermione lacht bescheiden en we lopen verder naar het huis van Hagrid. we zien nog niemand dus Hagrid zou thuis moeten zijn, gelukkig zijn ze nog niet begonnen. Harry kijkt door een raam van Hagrid´s huis maar het is eigenlijk te vies om er goed doorheen te kunnen zien "Laten we gewoon aankloppen" stelt Hermione voor. Na een paar keer kloppen ging de deur open en keek Hagrid door het kiertje "Oh jullie zijn het, kom gauw binnen" we lopen met zijn allen naar binnen. "Wat doen jullie hier?!? vraagt Hagrid paniekerig "Jullie moeten er niet bij zijn als....het gebeurd..." Ik schud mijn hoofd "We komen er juist voor zorgen dat dat niet gebeurd" "Dat kan helemaal niet! die slachter kan hier elk moment zijn, dus jullie moeten weg!" schreeuwt Hagrid verontwaardigd en hij begint ons richting de achterdeur te duwen.

Eenmaal buiten zuchtten we allemaal. "Oke, we gaan dit niet laten gebeuren!" schreeuwt Ron uit "Heeft iemand een idee?" vraagt Harry. Allemaal kijken we naar Hermione, "Uhhh, nou er is wel iets...maar dat kan echt niet" mompelt ze, "Wat?! zeg het!" schreeuw ik "Nou goed dan, we zouden Scheurbek mee kunnen nemen" zegt Hermione. "Nou dan doen we dat! en snel want de slachter komt eraan" zegt Harry wijzend in de verte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen