Vorige keer:
‘Psst, Arya. Opstaan.’ Een redelijk zware stem fluistert in mijn oor. Ik open één oog en zie Tom glimlachend voor me staan. ‘Het is één uur, sta je op?’ Geschrokken kijk ik hem aan.
‘Eén uur? En ik moet me nog klaarmaken’, tier ik. Hij lacht naar me.
‘Als je gewoon kleren aandoet, je haar eens komt en je even verfrist, zal het ook wel oké zijn zeker?’ zegt hij spottend. Ik sta recht en maak me snel klaar. We zetten de valiezen aan de deur en gaan naar beneden om te ontbijten. Een halfuur later zijn we onze valiezen gaan halen en wachten we beneden op Bill. Even later komt hij beneden en loopt ons straal voorbij. Hij wenkt een taxi stapt in en is weg. Verbaast blijven ik en Tom achter.
‘Hij wacht zelfs niet op ons’, breng ik uit. Tom wenkt snel een andere taxi om naar het vliegveld te gaan. Dit gaat er gewoon over. Hij kan nu wel kwaad zijn, maar hij moet nu ook niet gaan overdrijven.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Conclusions

    Nou, ik zie dat je al nieuwe erop heb gezet, toevallig net wanneer ik berichtje wilde zetten xD Ik ga snel verder lezen <3

    Groetjes Daantje(H)(K)

    1 decennium geleden
  • SmashIntoYou

    i- loveit. <3

    1 decennium geleden
  • FAMExMONSTER

    Snel Verderr:D(H)

    1 decennium geleden
  • Headhunterz

    Sneeeeeeeel verder!
    Xx ily <3

    1 decennium geleden
  • FollowDreams

    ooh snel verder


    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen