Vorige keer:
'Volgens mij lopen we hier in een achterbuurt rond', fluister ik, wanneer ik de blikken zie van de bewoners. Het is blijkbaar niet echt normaal dat er hier toeristen komen. We proberen zo snel mogelijk terug weg te geraken. Even later komen we terug in de gewone wijken. We stappen enkele winkels binnen. Kijken rond. Bekijken de cultuur hier. Dan zie ik wat verder twee meisjes staan. Ze zwaaien naar ons en ik zie dat Tom terugzwaait en grijnst. En eerlijk gezegd, die meisjes zijn bloedmooi. Lang zwart haar. Een bruine getinte huid. Lange, mooi benen. Die meisjes zijn gewoon alles waar alle andere meisjes van dromen. Tom probeert in zijn beste Engels een gesprek met ze aan te knopen.
'Tom, wij gaan verder. Vind je de weg?' vraagt Bill.
'Ja, ga maar. Ik kom wel', antwoordt hij afwezig. We gaan verder en genieten nog samen. Dan komen we op een erg romantisch plekje en we kunnen niet anders dan even halt te houden.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • Inviolable

    Superr:D!

    snel verderr(A)
    xxx

    1 decennium geleden
  • Conclusions

    Zo, eindelijk heb ik deze 2 delen gelezen, en toen wilde ik meer, en was het afgelopen ¬¬

    Niet aardig :'')

    Verder dus <333

    Groetjes Daantje (H)(K)

    1 decennium geleden
  • ILoseYou

    snel verder!!

    1 decennium geleden
  • TearIsland

    super
    snel verder please(flower)

    1 decennium geleden
  • Headhunterz

    Verderrrr <33
    Hy is goed zo (':
    Xx <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen