Sorry dat er zo lang geen deel was! Hopelijk vinden jullie deze leuk😊

Belle's Pov

Ik werd naar het kantoor van Anderling gebracht, toen de deur open ging zag ik Jo zitten, ze leek een beetje verdwaasd en keek naar Professor Anderling die haar zo te zien een preek aan het geven was. Ik liep naar binnen en meteen keken ze mijn kant op, "Belle! goed dat je er bent, ga zitten" zei Anderling en ze wees naar een stoel, naast die waar Jo op zat. Ik ging zitten en keek naar Jo, ze keek terug en rolde haar ogen terwijl ze op hetzelfde moment ook heel boos keek. "Goed, meisjes als één van jullie me kan uitleggen wat er is gebeurt zo dat heel fijn zijn", meteen begon Jo te praten "Ze maakte me belachelijk tijdens de les en toen ik haar kwam confronteren begon ze ineens met die jampot te gooien!". "Wat?! dat is onzin!, zij begon eerst met stenen te gooien, ik was bijna dood! riep ik uit. "Niet waar!" zei Jo. "Met jullie kom je ook niks verder..." zuchtte Professor Anderling. "Maar wat voor straf krijgen we?" vroeg ik, "Dat zal ik met Professor Dumbledore moeten overleggen, jullie kunnen nu naar jullie leerlingenkamers gaan en dan kom ik het vertellen zodra er een besluit is genomen"

Toen ik in de leerlingenkamer van Gryffindor aankwam zaten Harry, Ron en Hermione al op me te wachten. "En?" "Hoe ging het" "Is je toverstok ingenomen?" ze overvielen me meteen met allemaal vragen. Ik ging zitten en zei "Ik weet nog niet wat voor straf ik krijg, dat is ze nu aan het overleggen met Professor Dumbledore, ze kan hier elk moment zijn", "En wat zei Jo?" vroeg Hermione, "Ze zei dat ik was begonnen en dat zei die stenen helemaal niet heeft gegooid!" antwoorde ik boos.

Op dat moment kwam Professor Anderling binnen, een beetje gespannen vroeg ik wat mijn straf zo zijn. "We hebben besloten dat jullie allebei dezelfde straf krijgen, en dat is twee weken niet toveren, met uitzondering van de lessen natuurlijk, en als ik of een andere docent er achter komt dat jullie wel getoverd hebben buiten de lessen worden er nog twee weken bij op geteld.

Zuchtend stapte ik in mijn bed, dit is echt een rotstraf, maar ik vraag me af hoe Jo er op heeft gereageerd...

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen