Xavier staat vlak voor mij stil en pakt mijn pols vast. Ik kijk hem verbaasd aan en Sue begint al met: "Alï..." "Sue, mond dicht," kap ik haar af waardoor, als ik achter me kijk, een paar jongens me verbaasd aankijken. "Kom alsjeblieft terug, ik kan niet zonder mijn BFF op Alius," smeekt Xavier. "Was die alïen je vriend?!?" hoor ik bijna heel Raimon achter me. "Ja," antwoord ik. "En dat is hij nog steeds," voeg ik eraan toe. Xavier kijkt me hoopvol aan. Ik stap op Xavier af. "Jongens, sorry maar Xavier is de enige die me ooit begrepen heeft," zeg ik. Jude weet natuurlijk meteen wat ik bedoel. "Ik ben mijn ouders ook kwijtgeraakt en mijn zusje ook een tijdje en als je nu je broer in de steek laat..." zegt hij. "En ik ben mijn ouders ook kwijt," doet Shawn er een schepje bovenop. "Maar jullie ouders hebben altijd van jullie gehouden," antwoord ik en ik loop achter Xavier aan naar Genisis. Ik ga naast hem staan terwijl ik op mijn lip bijt en mijn handen tot vuisten bal. "Sorry," mompel ik als Hurley achter me aankomt. Hij loopt direct weer terug en ik hoor Sue mompelen: "door dat tijdje op alius is ze zelf ook een alïen geworden." Ik moet me inhouden om geen stomme opmerking naar haar hoofd te slingeren en ga naast Xavier staan terug bij mijn oude team...

In een flits zijn we terug bij Alius en iedereen loopt meteen weg. Ik en Xavier staan een beetje ongemakkelijk tegenover elkaar en ik kan niet weglopen, gelukkig verbreekt Isa deze ongemakkelijke stilte. "Ik ben blij dat je terug bent," zegt ze. "Ik ook," zeg ik eerlijk en ik geef haar een high-five. Ze loopt weg en de ongemakkelijke stilte keert terug. "Sorry, ik had niet zo boos moeten reageren," zeggen terwijl ik een stukje naar voren buig. "Het spijt mij dat ik zo boos deed," zegt hij. Ik kom overeind en kijk hem aan. "Ik ben blij dat ik mijn BFF terug heb," zeg ik terwijl ik hem een knuffel geef. "Ik heb je gemist bij Alius," zegt Xavier. "Ik miste jou ook," antwoord ik en ik laat hem los. "Kom dan gaan we naar Vader, misschien dat we Vader zover kunnen krijgen om een feest te organiseren om te vieren dat je terug bent," zegt Xavier. "Mij best, ik ben wel in voor een feestje," zeg ik en zo lopen we verder naar Vaders kamer.

Ik gooi de deur van Vaders kamer open. "Kyky, je bent terug," zegt hij zonder op te hoeven kijken, ik ben de enige uit heel Alius die nooit klopt, bij niemand. "Vader, we wouden een feest organiseren. Omdat Kyky terug is," zegt Xavier. "Een top idee, morgenavond, regel alles maar ik ben nogal druk," zegt hij en zo lopen ik en Xavier weer weg. Als hij de deur heeft gesloten geven we elkaar een high-five. Er komt een feest en dat is gewoonweg geweldig!!! "Wie gaat wat regelen?" vraag ik maar meteen. "Kom even mee naar mijn kamer want jou kennende kunnen we beter een blaadje maken van wat we allemaal moeten doen," zegt Xavier. "Wat moeten doen?" Isa staat achter ons. "Een verassing voor heel Alius," zeg ik en ik trek Xavier mee naar zijn kamer.

Als we bij Xaviers kamer zijn maak ik de deur open en loop naar binnen. Ik speur zijn bureau af naar blaadjes en een pen en als ik het laatste laatje opentrek vind ik ze. "Bingo!" roep ik. "Het had ons vijf minuten kunnen besparen als ik had gezocht," zegt hij lachend. Ik ga op de bureaustoel zitten. "Koop jij lekkers en zo?" vraag ik. "Van welk geld?" vraagt Xavier op zijn beurt. Ik hou een stapeltje geld omhoog. "Waarom denk je dat ik zo dicht bij het bureau ging staan? Vader duwde dit in mijn handen en ik stopte het meteen in mijn zak," zeg ik triomfantelijk. "Maar... dat is," Xavier begint het geld te tellen, "500 euro, Kyky wat heb je gedaan?" vraagt hij. "Ik spreek de waarheid en voor een feest heb je meer dan een fles cola en een zak chips nodig," zeg ik. "Je hebt gelijk, ik doe de boodschappen wel," zegt Xavier. "Ik doe de versiering, ik heb nog wat bruikbare spullen zien liggen op die verlaten ging hier om de hoek," zeg ik terwijk ik gewoon zomaar een kant op wijs. "Oké, wat moet ik kopen van lekkers," zegt Xavier. Zo maken we een heel schema van het feest en ziet het blaadje er zo uit:

Kyky:
Uitnodigingen
Versiering, ophangen en klaarmaken zaal
Kleding voor zichzelf
Xavier:
Boodschappen
Versiering, spullen vinden en planning maken
Kleding voor zichzelf

Xavier had nog een apart briefje met boodschappen en die is echt laaaaaang. Ik loop naar de deur en zeg: "ik ga naar mijn kamer, de uitnodigingen maken want die zijn toch belangrijk," zeg ik. "Dan maak ik alvast wat voorbereidingen van de versiering, dan gaan we samen naar de stad voor eten en kleding," zegt Xavier. Ik loop de kamer uit naar mijn kamer.

Even later zit ik triomfantelijk op mijn kamer, ik heb een kaart gemaakt en ben van plan om deze onder de printer te leggen. Op de voorkant staat: Aliusparty!!! Met allemaal voetballen en ballonnen en gewoon heel druk. Erin staat:
Er is een feest op Alius Academy, iedereen mag komen. Het word super gezellig en er is veel lekkers. Het feest duurt van 18:00 tot 23:00. Ik hoop dat jullie komen en doe natuurlijk jullie nette kleding aan want dit is GEEN VOETBALTRAINING!!!

Op de achterkant staat: georganiseerd door: Xavier Foster en Kyky Koenen, met (geld) hulp van Vader.

Ik ben meer dan tevreden over het resultaat en loop dus naar Xavier. "Hey, Xavier ik heb dit kunnen maken," zeg ik als ik zijn kamer in loop. Ik kijk om me heen en Xavier zit midden in wat apparatuur. "Is dit goed, een discobal, radio-installatie..." Ik kap hem af door te zeggen: "ik heb ogen, weet je." Ik kijk verbaasd rond, ik wist niet eens dat je dit allemaal kon vinden op Alius. "Wat vind je van de kaart?" vraag ik als ik hem overhandig. Hij leest hem door en steekt zijn duim op. "Waar is de printer?" vraag ik dan. "Kom maar mee," zegt Xavier en zo lopen we samen naar de printer...

Reageer (2)

  • Duendes

    FEESTJEEEEEE!!! YAY
    Samen naar de printer en daar al iets achter zoeken, Sams? Je bent Chris niet en Kyky en Xavier zijn Lunay niet xD

    7 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Iedereen haat Sue!!!! Yeah!!!!

    PARTYYY (yeah)

    Gezellig samen naar de printer... *wenkbrauwwiebel*

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen