Vorige keer:
Beschaamd laat hij zijn ogen neer. Ik sta recht en ga voor hem staan, op de tippen va mijn tenen. Mijn lippen glijden langs zijn gezicht, maar raken het niet. Bill sluit zijn ogen en onderneemt niets. Ik voel zijn adem op mijn wang. Ze mond valt een beetje open. Ik blijf staan, op de tippen van mijn tenen, met mijn lippen net niet tegen de zijne en mijn ogen gesloten. We blijven zo even staan, tot ik terug plat op mijn voeten ga staan. Bill opent zijn ogen, terwijl ik de mijne gesloten houd. Ik voel hoe hij beweegt. Ik hef mijn vinger op. ‘Je mag me niet aanraken’, grijns ik, waarna ik mijn ogen open. Hij kijkt me droevig aan. ‘Denk aan je beloning’, fluister ik, terwijl ik achteruit stap.
‘Kun je niet… laat ook maar’, zucht hij. Ik glimlach en open de deur. ‘Arya?’ vraagt hij dan. Ik kijk op en kijk hem aan.
‘Ja?’ vraag ik.
‘Ik ben bang’, zegt hij. Ik lach even.
‘Waarvoor en je bang dan?’ lach ik.
‘Nee, je mag er niet mee lachen. Ik en bang om je te verliezen’, zegt hij.
‘Ooh, Bill’, zeg ik. Ik sluit de deur terug en stap naar hem toe. ‘Je zult me nooit verliezen’, zeg ik. Ik druk langzaam een kusje op zijn lippen. Klein. Lief. Hij glimlacht. ‘Voor de rest zul je moeten wachten’, fluister ik. Hij knikt.
‘Dat zal nu veel eter lukken’, fluistert hij. Ik glimlach.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • TearIsland

    super(H)

    1 decennium geleden
  • MaRiT123

    hij is echt heel erg leuk !!!
    snel verder
    xx

    1 decennium geleden
  • Cosmopolitan

    Snel verder!!!Ö
    xx

    1 decennium geleden
  • SmashIntoYou

    Nice gurl. <3

    1 decennium geleden
  • Inviolable

    echt superr:D!

    snel verderr..(A)

    xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen