Ik en Hurley komen uitgeput en hijgend terug bij de bus, hij stopt en roept "genade, alsjeblieft!" "Onthoud jij maar dat zusjes alleen maar agressiever worden," zeg ik. Ik spring op zijn rug waardoor hij op de grond valt en ga van hem af. Dan pas zie ik dat we het ontbijt hebben gemist. "Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!" roep ik en Hurley doet me na. "Doe rustig jullie twee we hebben wat bewaard hoor," zegt Nelly als ze aan komt gelopen met twee borden. Op ieder bord ligt een broodje met ei en spek en we beginnen te eten.

Als ik klaar ben met eten en Hurley bijna duw ik hem achterover van de bank af die aan de lange tafel staat en ren naar het voetbalveld. Ik pak een bal en ga hooghouden, tja, je weet nooit wat broers gaan doen dus ik zorg er maar voor dat ik iets heb voor zelfverdediging. Hurley komt aangelopen en hij lijkt best boos. "Kyky!" roept hij over het veld. "Wat is er?" daag ik uit. "Ik krijg je wel," zegt hij als hij op me af komt gelopen. Ik leg de bal voor mijn voeten en zet een voet dreigend achteruit. "Dit doe je me niet aan," zegt hij en ik wil de bal schieten maar dan komt er een gedachte in me op: als ik de bal nu schiet bereid ik hem voor op een volgende keer als hij echt boos is, nu is hij niet heel erg boos maar alleen gefrustreerd. Ik zet mijn voet weer neer en Hurley rent op me af. "Ik heb je!" roept hij als hij me over zijn schouder tilt. "ZET ME NEER!!!!!!!" roep ik keihard in zijn oor waardoor hij me laat vallen. Ik kom kreunend overeind en begin te trainen.

Na een half uur merk ik dat er een paar mannen naar me staan te kijken, ze kijken geïnteresseerd, overleggen en lopen weg. Vreemd... "Hurley, zag jij ook die mannen kijken," fluister ik. "Ja, volgens mij keken ze naar jou," fluistert hij terug. "Ik weet het niet, maar ik vind dit eng..." zo voetballen we weer verder.

Na de training roept Hurley me. "Kyky! Kom je surfen!" "Tuurlijk! Waarom vraag je het nog?!?" roep ik terug en ik ren naar hem toe. Ik had vanochtend voor de zekerheid mijn bikini onder mijn trainingskleding aangetrokken en dat komt nu van pas. "Moet je je niet omkleden?" vraagt Hurley. "Ik heb vanochtend al mijn bikini aangedaan, ik heb ook hersenen," lach ik en zo lopen we naar het strand.

Ik weet niet hoe maar als we op het strand zijn aangekomen is het onderwerp Mark weer ten orde. "Vertel nou eens: hoe komt het dat je Mark leuk vind?" vraagt Hurley. Ik leg hem uit van onze moeder die depressief werd, te veel ging drinken en Mark me uit deze put omhoog trok. "Duidelijk, wanneer vertel je het hem?" vraagt hij dan. "Uuuhm... Ik dacht aan morgen, of volgende week, misschien volgende maand, misschien, waarschijnlijk niet..." mompel ik, hier had k nog niet over nagedacht. Ik moest natuurlijk ook nog toegeven dat ik hem leuk vond. "We doen een wedstrijdje surfen, als ik win mag ik jou en Mark vanavond nog koppelen anders mag jij beslissen wanneer het gebeurd." zegt Hurley. Ook al weet ik dat deze wedstrijd oneerlijk is want ik heb al best lang niet meer gesurft ben ik niet bang. Misschien moet ik maar gewoon hulp krijgen met koppelen. Ik pak mijn surfboard, die Hurley had bewaard voor als ik terugkwam, en we lopen het water in. Er komt net een grote golf aan en we stappen tegelijk op ons surfboard. Het gaat gelijk op totdat... Ik verlies mijn evenwicht onverwachts en val van mijn surfboard af. Hurley duikt bijna direct achter me aan en helpt me omhoog te komen. "Ik win, kom mee," zegt hij en zo ben k gedwongen om achter hem aan te lopen richting het busje van Raimon.

"MARK!!! MARK!!! MAHARK!!!" roept Hurley keihard. "Wat is er Hurley?" vraagt Mark als hij aan komt gelopen. "Kom mee, ik wil je iets laten zien," zegt Hurley en hij loopt richting een rots. Die rots ken ik zo goed, het is het mooiste plekje van heel Okinawa, met een perfect uitzicht op de zee en de... zonsondergang, Hurley je bent onverbeteterlijk! "Dit is mijn lievelingsplekje, als ik het even niet meer zie zitten kom ik hiernaartoe en krijg ik nieuwe hoop," zegt Hurley triomfantelijk. "Maar nu gaat het niet om mij... want Kyky wil je iets zeggen," zegt Hurley. Mark draait zich om naar mij. "Tja, ik... uuhm... ik..." stotter ik. "Kyky vind je leuk, heel leuk, ze is verliefd op je!" roept Hurley. Mark kijkt me verbaasd en ongelovig aan, hij word rood en kijkt naar de grond terwijl hij zich omdraait en terugloopt. "Sorry, maar ik ben niet verliefd," zegt hij en hij loopt weg. "Ik...Ik..." mompel ik en Hurley kijkt me met grote en medelevende ogen aan maar ik merk het nauwelijks. Het lijkt alsof de grote schaduw weer terugvalt over mijn leven... Mark hield.... mij staande en nu is hij weg, hij vind me niet leuk. Ik val achterover in het zand en begin te huilen. Ik trek mijn trainingspak weer over mijn bikini aan. Ik hoor Hurley niet die me probeerd te troosten en hoor het niet als Jude aan komt gelopen. "Wat is er met Kyky?" vraagt hij. Ik stop direct met huilen en sta op. "Bedankt voor het proberen," mompel ik tegen Hurley en ik loop depressief weg...

Reageer (3)

  • Samanthablaze

    Arm kind....

    (H) Hurley (H)

    7 jaar geleden
  • kitt

    Arme Kyky (huil) ......

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Aahh nee!!!! Kom op... moet dat nou?!?!
    Oké, ik vind Mark niet echt het type om verliefd te worden op iets anders dan voetbal, maar... maar...

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen