Een paar maanden later (Darren, Scotty en Sue zitten nu ook bij het team) vertrekken we naar Okinawa. En wat heb ik er zin in!!! Ik ben hier immers opgegroeid en ik ken deze streek helemaal. En het is al helemaal geweldig want nu komen we misschien Axel weer tegen. Ik zit naast Mark in de bus en hij tettert in mijn oor. "Mischien is Axel daar!!! Mischien zien we hem eindelijk weer terug!!! Axel we komen eraan!!!" roept hij keihard door de bus. "Wil je echt dat ik doof word of zo?" zeg ik lachend. "Nee, ik vind het alleen heel erg spannend dat we Axel weer gaan terug zien," zegt hij optimistisch. Ik heb in die paar maanden alleen maar meer oog voor Mark gekregen, is dit misschien wat mensen bedoelen met verliefdheid, ik denk het wel. "We zijn er Okinawa." zegt coach Lina na een tijdje. Ik mag haar nog steeds niet. Ik sprint de bus uit en sta als eerste buiten. "THUIS!!!!!!" roep ik keihard zodat ze me waarschijnlijk tien meter verderop nog kunnen horen. "Nou, eigenlijk, training," zegt Jude als hij langsloopt. "Niet zo bijdehand." zeg ik als ik het voetbalveld op ren. Ik zie in de verte een surfer, surfen een van mij dagelijkse bezigheden toen ik hier nog woonde, ik deed het altijd samen met... "Kyky, wel blijven opletten!" zegt Kevin als hij de bal in mijn richting schiet. Ik schiet hem maar omdat ik niet echt gefocust ben, geef toe dat kan niemand zijn als je opeens vol stroomt met herinneringen van vroeger, schiet ik de bal (best hard) over het hek en ik zie hem vol teen de surfer verderop aankomen... En hem van zijn surfplank afdonderen. "Oeps..." zeg ik en ik kijk hoe de jongen met zijn surfplank steeds dichterbij komt. "Wie schoot die bal?!?" zegt hij. Ik kijk omhoog en zie een wat bruinere jongen met roze haren die alle kante opstaan. "H-Hurley..." weet ik uit te brengen. "Kyky!!!" roept hij. Ik sprint op hem af en knuffel hem, de tranen staan me in mijn ogen. "Wie kon anders die bal hebben geschoten dan jij?" zegt hij. "Geen idee," zeg ik. De tranen stromen nu over mijn wangen en als ik opkijk zie ik dat Hurleys ogen ook vol met tranen staan. "Ik heb je zo gemist," zeg ik. "Wat is hier aan de hand?!?" roept Mark boven alles uit. "Ik... Hij..." stotter ik, ik kom nog niet meer uit mijn eigen woorden. "Ik ben gewoon heel blij om mijn zusje weer terug te zien." zegt Hurley. "Hij... is jou broer?" vraagt/zegt Mark. "Ja," zeg ik. "Dat zag ik niet aankomen," zegt Jude. "Ik zelf ook niet." zegt Hurley. Ik en Hurley gaan naast de kant zitten en alle nieuwtjes uitwisselen als de rest verder gaat met trainen.

18:00
"Gaan jullie mee, het word nogal laat!" roept Mark hard als de jongens, Tori en sue, klaar zijn met trainen. "Geef ons nog heel even!" roep ik terug en Mark knikt. Ik glimlach en kijk hem na. Als Mark zich plotseling omdraait en zwaait word ik best wel, heel erg, rood. "Waarom ben je zo rood?" vraagt Hurley plagerig. "Niks..." mompel ik. "Jawel, je bent verliefd, op wie, zeg op!" roept hij. "Niet zo hard, straks hoort hij je," zeg ik binnensmonds. "Ik snap het al, het is Mark," glimlacht Hurley. "Ja, oké, kun je er nu over ophouden," sis ik hem toe. "Kyky is verliefd! Kyky is verliefd!!!" roept hij plagend uit. "Dat jij het weet is een, dat dalijk het hele team het weet dankzij jou betekent moord," zeg ik lachend. "Ga jij maar naar Mark toe, dan ga ik terig naar school. Zie je morgen!" zegt Hurley als hij opstaat en wegloopt. "Tot morgen!!!" roep ik hom achterna en ik loop naar de bus waar iedereen al licht te slapen. "Kom naar de tent," zegt Nelly die nog wakker is. Ik kijk van de bus naar de tent en terug. "Dacht het niet, in de bus is het gezelliger," sis ik naar haar en ik stap de bus in. Naast Mark, best logisch want daar zit ik normaal gesproken, is een plek vrij ga ik liggen. Ik pik zo snel als ik kan het kussen en de deken van Mark en in plaats van dat hij wakker word snurkt hij gewoon door. "Dat kan ook," fluister ik tegen mezelf en ik val in slaap.

De volgende ochtend word ik helemaal doorweekt en koud wakker. "AAAH!!! Wat is er mis met jullie?!?" Hurley staat voor me en de jongens om me heen worden langzaam wakker. Tja, wie anders dan Hurley kan een emmer ijskoud water over me heen gooien. "Correctie: wat is er mis met jou?!?" zeg ik geïrriteerd. "Na al die jaren, niks geleerd." zegt Hurley hoofdschuddend. "Tja, ik dacht dat je je niet meer zo kinderachtig gedroeg nu je vijftien bent." zeg ik. Ik knijp mijn T-shirt uit. "Nope, je moet toch weten dat grote broers niet veranderen." plaagt Hurley me. "Bedankt voor de tip dan neem ik vanaf nu weer een paraplu mee naar bed," brom ik. "Ik weet nog dat je Dora keek en als je zo chagrijnig doet lijk je net de oude bromtrol." lacht Hurley. "Haha..." zeg ik. "Wakker worden met een sarcastische Kyky, beste wat je kan overkomen... Niet dus," zegt Kevin. "Mond dicht, hij gooide water over mij heen," "Alleen jou..." zegt Mark. dan pas zie ik dat Mark ook helemaal doorweekt is en dat Hurley twee emmers vast heeft. "Dit meen je niet..." sis ik en ik spring overeind, zo ren ik in mijn doorweekte kleding een rondje, achter Hurley aan, door heel Okinawa.

Reageer (2)

  • Samanthablaze

    (H) Axel (H)
    (H) Hurley (H)
    Dit is een fantastisch hoofdstuk!!!!

    7 jaar geleden
  • Duendes

    Hahahaha nu is Mark de dupe van Hurley omdat Kyky hem leuk vind xD
    Ik SHIP Kyky en Mark!!!!
    Hurley is een geniale broer xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen