'Ik heb al een hele lange tijd besloten dat het mij niet veel meer uit maakt als onze band stopt. Ik was een tijd geleden juist heel intensief bezig met The Boomers, het probeem: De andere bandleden zijn niet heel serieus, we hebben weinig vrijheid en ze zeggen de hele tijd dat het al goed is, terwijl het hartstikke slecht is om te worden uitgebracht! in dit hoofdstuk leg ik uit wie we zijn, wat voor muziek we maken en hoe de stand van zaken is. '

Vandaag maak in deze tekst. Op school. Naast mij werkt Erin aan haar werkstuk. Ik ben al klaar. Erin is een bandlid, net als Jordi van The Boomers. Met zen 3en vormen wij deze band. We zijn ontstaan uit: vroeger maakten ik, en een ex-lid een gek refreintje, meer om te spelen. We gaven het een naam: Do Your Thing. Later bedachten ik en de anderen er een stukje bij. Toen zijn we kleine optredens gaan geven op de school. Het was echt een spel. Later zeiden we tegen iedereen dat we een nieuwe single uitbrachten: Do it Cool. Toen begon ik na te denken of het allemaal niet was grootser kon. Later schreven we dus Onze nummers af. Juist op dat moment ging het ex lid uit de band. Toen kregen we een optreden voor heel de school. Ik had altijd gehoopt dat er iets uit de band zou komen. Maar nee. Er kwamen zelfs lastige voorstellen en geen medewerking. Uiteindelijk heb ik het project laten hangen. Ik besteed er nu ZEER weinig aandacht aan, alleen ik wil wel dat de clip goed wordt, anders staan we voor gek. Maar wat mij betreft mag de band uit elkaar gaan! Het is zonde van de liedjes. Ieder van ons volgt een eigen pad: Ik(Lena): 'Ik ga graag verder met een solo, want ik denk dat werken met een band niet heel handig is. Ik kan dan zelf zo ver gaan als ik wil en clips opnemen waar ik wil. Ik heb natuurlijk al wat liedjes geschreven. Ook zoek ik hiernaast nog een persoon, die eventueel met mij een duo zou kunnen worden. Wel moet de persoon serieus zijn en ambitieus. En hij of zij moet natuurlijk een klein talent hebben. Maar de solo gaat natuurlijk voor.' Erin: 'Ik denk ook dat ik met een solo verder ga, en verder heb ik er eigenlijk nog niet over nagedacht. ' Jordi: 'Ik ga ook verder met mijn solo, en met een duo dat ik heb met mijn stiefbroer.' Zo gaan we dus ongeveer verder. Maar er is natuurlijk ook nog hoop(voor Erin en een klein beetje voor Jordi en misschien voor jullie?) dat we bij elkaar blijven! Ook hebben we het liedje Goodbye geschreven voor ons Ex-Lid.
Gr,
Lena.

Reageer (2)

  • TheBoomers

    En trouwens, Lena, ik herinner me ook opeens weer dat je dit inderdaad op school maakte. Toen jij weer zei dat dit iets was waar ik niks van hoefde te weten!!!

    7 jaar geleden
  • TheBoomers

    Waarom vind jij dit nuttig om op internet te zetten, Lena?

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen