sorry voor het lange wachten had het druk met school

"Blijf hier." zeg ik hard tegen Mem. "Waarom? Jullie geloven toch niet dat ik gevoel heb." zegt ze. "Dat geloven we wel, het was een grapje!" zeg ik. Mem kijkt me aan met zo'n 'wat?' gezicht. "Ja, we weten dat je gevoel hebt en Shawn leuk vind, geloof me." zeg ik. "Ooh..." zegt ze zachtjes. "Dit bewijst dat je Shawn leuk vind." zeg ik. "Nee!" zegt ze snel. "Jaha!" antwoord ik, waarna ik weg loop.

Ik loop richting trainingsveld 8, Vader heeft ons net daar opgeroepen. Als ik daar aankom zie ik iedereen van The Chaos staan. "Mooi, je bent er." zegt Vader en hij knikt naar mij dat ik bij de rest moet gaan staan. "Waarom moesten we komen?" vraagt Gazel als ik naast hem ga staan. "Jullie gaan tegen Raimon spelen." zegt Vader. Mijn maag draait zich om, Nathan is weg en ik moet tegen Raimon spelen. "Ik voel me plots niet zo goed, ik ga maar eens plat liggen..." zeg ik en als ik weg wilt lopen houd Gazel me tegen. "Ik weet dat je liegt want dat kan je niet." zegt hij en ik hoor Mem proesten. "Waag jij het om te lachen." zeg ik chagrijnig en ik ga terug bij de rest staan. Dan verdwijnen we in een felle lichtflits.

Als we bij het voetbalveld aankomen waar Raimon traint kijk ik uit automatisme om me heen of Nathan er is. Maar natuurlijk is hij er niet, ik moet hem uit mijn hoofd zetten en me concentreren op de wedstrijd. Dat is immers de enige manier om contact te maken met de rest van Raimon. Maar toch krijg ik Nathan niet uit mijn hoofd. "Arrie, jij gaat het veld op." zegt Gazel. Ik loop het veld op en even later sta ik oog in oog met Mark, meteen stromen de herinneringen van Nathan binnen en ik krijg ze niet meer uit mijn hoofd, dit word een lange wedstrijd...

In de pauze komt Axel naar me toe gelopen. "Ik weet dat het moeilijk voor je is dat Nathan weg is maar concentreer je een beetje. Ik wil graag weten hoe veel jullie vooruit zijn gegaan." zegt hij en hij loopt weg. Na een paar meter blijft hij staan en trapt een vlammentornado op me af, ik weet hem nog net te ontwijken en schiet de bal hard terug. Axel springt omhoog en de bal rolt onder hem door. "Zo ken ik je weer, in de tweede helft wil ik dat je zo speelt." zegt hij, waarna hij naar Mark en de rest loopt. "Waar ging dat over?" vraagt Mem als ze naast me komt staan. "Hij wilde laten zien dat ik me moest concentreren." zeg ik. "Typisch Axel. Maar hij heeft wel gelijk. Het feit dat Nathan weg is is geen excuus dat je niet goed hoeft te spelen." dan loopt ook zij weg en blijf ik alleen op het veld achter en even later word gefloten en begint de tweede helft.

*Tuuut* Ik heb geen idee wie er wint en wie er verliest, ik heb geen idee hoeveel het staat. Ik heb halverwege de wedstrijd een bal hard tegen mijn hoofd aan gekregen waardoor ik buiten westen ben geraakt. Ik open mijn ogen langzaam bij het horen van het fluitje en meteen zie ik de felle lichtflits. Als we terug bij Alius zijn durf ik mijn ogen weer open te doen en zie ik dat Gazel me vast heeft. "Mooi, je bent wakker." zegt hij. "Zal wel, wat was de score?" In plaats van me te antwoorden zet hij me neer en gaat bij de rest staan. Goede vriend!!! Ik loop naar Mem maar die loopt natuurlijk ook net weer weg. Wat heeft iedereen tegen mij?!? Ik besluit dus maar om naar onze kamer te gaan.

Als ik bij onze kamer kom zit Kyky achter ons bureau. Ik maak de deur dicht en dan merkt Kyky me op. Ik zie dat ze iets aan het tekenen is maar vanaf hier kan ik niet zien wat. "Hoi, hoe ging de wedstrijd?" vraagt ze. "Ik heb geen idee, ben met een bal tegen mijn hoofd neergeschoten, letterlijk." zeg ik. "Dan moet je NU gaan liggen." zegt Kyky streng. Ik ga liggen en val bijna meteen in slaap.

"Goedenavond." hoor ik als ik wakker word. Ik kijk op en zie Gazel. "Wat doe jij hier?" vraag ik. "Ik ben je aanvoerder en het is mijn taak om erop toe te zien dat je zo snel mogelijk weer kan komen trainen." zegt hij als hij zich omdraait. Ik hoor Kyky achter het bureau proesten. "Yeah, right." zegt ze. "Hoezo zeg je dat nou weer?" vragen ik en Gazel tegelijkertijd. "Ik moet kijken hoe het met je gaat." aapt Kyky Gazel na, "Je kwam dus zo binnen: waar is Arrie?!? Hoe gaat het met haar?!? Waar is ze?!?" zegt ze extra dramatisch. "Echt niet, ik schreeuwde niet zo." zegt Gazel als hij rood word. "Hah, jezelf verraden." zegt Kyky wijzend op zijn rode wangen. "Ik... Wat?!?" roept Gazel. "Kom daar zelf maar achter, slimmerik. Ik ga eten." zegt Kyky opgewekt als ze de kamer uitloopt.

Ik zit even later naast Kyky in de eetzaal. "Waar ging dat om?" fluister ik naar Kyky. "Duidelijk, hij is verliefd." fluisterd zij terug. "Overdrijven is ook een kunst, of vind jij van niet." zeg ik geïrriteerd. Zij denkt veel te snel dat iemand iemand leuk vind, net Bellatrix. Kyky begint een liedje te neuriën waar ik geen waarde aan hecht en begin te eten.

Reageer (1)

  • Duendes

    Ik SHIP ZEEEE
    GAZARRIE xD

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen