Foto bij 005.

I'll be coming back for you.

Ik wilde eigenlijk niet je stad uit, niet je land uit. Ik wilde niet naar de volgende stad. Ik wilde naar je zoeken en dan je bij mij hebben. Ik heb nog gekeken toen het concert afgelopen was. Het was na de meet en greets, maar er was niemand meer. Ik vond je niet meer. Je bent weggegaan, niet veel later na het concert. Waarom nou?

Eigenlijk weet ik het wel, je had een ander toen. Je rende nog weg toen. Je was er niet klaar voor toen. Maar eigenlijk ben je niet de enige die er niet klaar voor was. Ook ik had tijd nodig, vandaar die tattoo. Dat is hoe ik mij voelde, maar ergens wil ik de tattoo veranderen naar 'i need time with you'. Want ik wil tijd met je doorbrengen. Maar toen wilde ik tijd. Tijd om te ontdekken want het is, wat ik voel. Tijd om te zorgen dat ik een beter persoon ben als ik je ontmoet. Tijd om even single te zijn en te doen wat ik nog wil doen, voordat ik mij verbind. Ik had tijd nodig. Maar vooral heb ik tijd nodig voor jou en met jou. Heel veel tijd. Daarom zei ik ook dat ik terug zou komen met de tour. Ik wilde dat je weet dat ik altijd voor je terug zou komen. Dus ik zei dat er een part 5 zou komen. Een arena-tour, om jou te treffen. Ik zou voor je terugkomen. Maar daar was het management niet mee eens en dus kon ik niet komen. Het management vond namelijk dat het niet genoeg zou verdienen. Ik wilde graag, maar niemand anders. Dus toen besloot ik een solo project te beginnen. Zodat ik terug kon komen als ik wilde, zelfs al waren ze het er niet mee eens.

Maar het project gaat niet de goede kant op. Voor jou gisteren, had ik het gelanceerd maar jij was de hele dag droevig. Of in elk geval niet in opperhumeur. Ik heb mij aan je bewogen. Drie grote stappen en jij wilde rennen. Je hebt geprobeerd het niet te doen, maar ergens was je bang. Bang dat je gek bent omdat je van mij houdt. Gek omdat je denkt de zoveelste te zijn. De angst van je ego kwam weer opzetten. Je hebt geprobeerd er tegen te vechten. Maar ergens lukte het niet helemaal. Dus werd je droevig. Maar kan je nogmaals zeggen dat je niet bang hoeft te zijn? Ik houdt van je en ik geef om je. Ik wil dat dit weet en het verhaal gaat ergens over jou. Ik zeg ergens om wat ik eerder heb gezegd.

Je bent alles voor mij. Ik hoop dat het een keer tot je doordringt. Dat ik van je houd. Zoals jij van mij houdt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen