Ryan zei van alles over de school. maar eogenllijk verstond ik het niet een ik dacht alleen maar aan die jongen die me zo boos aan keek, kan hij zo snel zomaar iemand beoordelen.
ik bedoel ik had nog niet fout gedaan.
opeens kwam er een meisje naar me toen en Ryan keek deze keer niet bezorgt.
Heej, ik ben Hayley zei je vrolijk. ik keek haar aan haar ogen waren blauw wat heel mooi stond bij haar half lange blonde haren. Ik zei hoi terug en opeens onstond er een heel gesprek tussen ons. Eerst ging het gewoon over basis
en daarna opeens over welke jongen leuk waren en welke niet..
natuurlijk kende ik geen van alle jongens dus moest ze ze allemaal aanwijzen maar aan haar gezicht te zien vond ze dat geen elke probleem.
na heel veel jongen opgenoemt te hebben kwam opeens de bleke jongen aan bot.
opeens keek ik rond en zag dat Ryan al lang weg was gegaan, zal ik als jongen ook doen hoor als 2 meisjes het hebben over de jongens van de school. Maar ze zei dat hij Brent heette en dat hij heel veel vriendinnen in een jaar had. ik keek hem aan en op dat moment keek hij terug maar niet met de boze ogen van de vorige keer maar met hele rustige, mooie ogen. hij lachte en zwaaide maar mijn.
Hayley keek mij verbaas aan met haar mond wijd open. Ik voeg wat er was en ze zei nog hyperder dan ze al nogmaal klonk hoe ken jij in godsnaam Brent??
ik zei dat ik hem niet kende alleen dat ik hem in de bus had gezien meer niet.
Hayley keek me aan, en ik wist dat ze me niet zou geloven. Maar het was wel de waarheid.
Toen ik maar mijn eerste les ging zag ik opeens hoe mooi de lokalen waren. eigenlijk had ik helemaal niet gelet op het gebouw ik had de hele tijd proberen te luisteren naar Hayley en dat is soms egt moeilijker dan het in het lijkt.

Reageer (3)

  • DjDylano

    zoiezo..
    Brent is gaill:9~

    1 decennium geleden
  • GreenRanger

    Verderrrrr(A)(A)

    1 decennium geleden
  • VeerFanPire

    Snell Verder..(A)(A)(baby)(baby)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen