Ik loop weg en heb heus wel door dat Mem achter me aanloopt dus zeg ik "Als ik agressief word, hou me dan tegen." Mem begint te lachen en ik zeg: "Nee, ik meen het serieus." "Ooh, sorry, ik zal ervoor zorgen dat er geen doden vallen." zegt Mem met een hand voor haar voorhoofd alsof ze een soldaat is.

Even later komen Mark en Nathan aangelopen en vragen "Waarom moesten we komen?" "Dat weten jullie best." zeg ik, ik kijk naar de struik waar Mem verborgen zit. "Jullie hebben ons verraden, sommige dingen zijn niet bestemd om door te vertellen!" roep ik, Mark en Nathan kijken elkaar nogal schuldig aan en Mark zegt "We vonden dat we dat wel moesten doen, vroeg of laat komt het toch uit." Nu word ik echt boos ik schreeuw "Wat is er mis met jullie!?!" als Mem uit de struiken komt gerend, me tegenhoud om Mark en Nathan geen trap te verkopen, en zegt: "Als jullie vandaag willen overleven moeten jullie nu gaan rennen." Dus Mark en Nathan rennen richting het voetbalveld op het moment dat ik me losrukte en achter ze aanging. Als we bij het voetbalveld aankomen hebben Mark en Nathan door dat ik achter ze aanzit en gaan ze rondjes om het voetbald rennen, natuurlijk ga ik erachteraan. Mem roept "naar binnen daar kunnen jullie het langer uithouden!" naar Mark en Nathan en ze rennen weg, met mij op hun hielen. Als ik eenmaal naar binnen wil sprinten komen Jack en Shawn net het gebouw uit die me beiden bij een arm grijpen terwijl ik roep: "Laat me los, ik moet ze nog een trap verkopen!" maar Jack moet het weer verpesten door te zeggen: "Nee, dat doe je niet." Kom nou maar mee afkoelen op het voetbalveld." voegt Shawn erachteraan. Als ze me niet meegesleept krijgen komt Jude aangelopen "Hé, Help ff en pak haar benen vast." zegt Shawn.

Als we eenmaal weer terug zijn op het voetbalveld en Mem de situatie heeft uitgelegd zeggen Shawn en Jack tegelijkertijd "We hadden je niet moeten vastpakken." "Het was ook wel typisch een Mark-actie, maar Nathan? Tja die laat zich gewoon snel meeslepen in iets." zegt Jude. Ik kijk nors naar het voetbalveld als Mark en Nathan helemaal uitgeput van het rennen komen aanlopen. Ik kijk hun recht aan sta op en geef ze beiden een klap tegen hun hoofd. Waarna ik terugloop naar Mem (die haar duim omhoog heeft), Jack, Shawn en Jude. Ik begin met Jude een gesprek tot de andere komen.

Reageer (3)

  • Samanthablaze

    Ik had Nathan beter dan dit ingeschat tss :')


    Inderdaad! Dit is niet aardig (N)

    8 jaar geleden
  • Duendes

    Gooooo Kyky! Ik had Nathan beter dan dit ingeschat tss :')

    8 jaar geleden
  • Samanthablaze

    Arme Mark en Nathan xD

    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen