Foto bij 9.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • GoCrazy

    Het is vandaag maandag 11/4/16 , de eerste schooldag na de paasvakantie, normaal heb je nu school, maar het is klassenradendag bij ons, dus ik heb geen school! Kei leuk! Ik wil trouwens niet opscheppen, want onze school(in België) heeft ook wel minder vrije dagen... ik heb al eens gehad dat al, en dan bedoel ik echt al mijn vriendinnen vrij zijn en ik niet, toen zat ik in de les en wist ik dat zij aan het zwemmen waren, en ik zat op school

    8 jaar geleden
  • Dameron

    Ik heb mijn moestuintjes verplant in potten.
    Ik vind tuinieren altijd leuk.
    Dus denk dat dat het wel is.
    Morgen een toets dus weinig tijd voor leren.

    8 jaar geleden
  • Shaybuttah

    Wat heb ik vandaag mee gemaakt? Ik heb een toets gemist omdat ik mijn bed niet uit wou komen, maar had wel gewoon les tot 4 uur helaas. En ik ben boos omdat ongeveer 99% van Nederland morgen vrij is op goeie vrijdag behalve ik. Maar mijn dag was er goed dankje :)

    Ik ken dat, oude verhalen terug lezen ik heb ook zo veel verhalen waar van ik denk dit was zo'n goede verhaal lijn, maar met mijn verhalen nu merk ik hoe anders mijn woord keuzens zijn en hoe erg ik zelf ben veranderd.

    Oh trouwens over je hoofdstuk het is weer erg leuk en gevoelig, ik snap Sirius wel al zo vaak door mensen in de steek gelaten, zijn eigen ouders die hem verafschuwen, hoe moeilijk is het dan om je waren gevoelens te erkennen.

    In iederegeval snel verder xxx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen