Er was eens een ei, maar het was geen normaal ei. Het was een Quizletei, doe zichzelf verstopt had in een link. Daarom was zijn naam Quizletzichverstoptpaasei. Hij was zo blij met zijn status dat hij zich dieper in de Quizlet site begroef en promoveerde zichzelf tot Quizletbendebesteverstoppaasei, niemand kon hem vinden en iedereen was er zo geobsedeerd door hij had zelfs een speciale code, maar niemand kon vertellen waar die zat.
Iedereen noemde het paasei toen de Beruchtequizletbendebesteverstoppaasei. Dat was nog best een korte naam dus zocht hij een betere naam. Na een tijdje peinzen en denken kwam hij tot iets nieuws vond namelijk
Ikwilnietgevondenwordenberuchtequizletbendebesteverstoppaasei. Dat leek hem de beste naam. Op een bepaalde dag kwam een dino de hele pagina op zijn kop te zetten en vond het Ikwilnietgevondenwordenberuchtequizletbendebesteverstoppaasei. En wist niet wat die er mee aan moest. Jij gaf de ei een naam, en de naam was Bob. Toen was het paasei gevonden en verzweeg hij over zijn bestaan omdat hij gevonden werd door een prehistorisch beest.

Reageer (2)

  • Galactica

    Hahaha fantastisch! Formidabel! Fenomenaal!

    7 jaar geleden
  • inktzwart

    Waw x')

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen