Hier is onze 2e post! En vandaag hebben we X-tra facts en een leuke quiz voor jullie er in gezet! Enjoy!!! :)

BPF's4ever.blog.com

Hi jongens, vandaag ga ik, Liv, wat voor jullie schrijven! Hoe geweldig is dat!!? Maar goed, er is genoeg te vertellen. Laat ik vandaag maar eens beginnen bij... Vannacht!?? Ja, echt. Ik werd namelijk wakker doordat een zeker iemand *AHUM* Cameron! *AHUM!* Cameron, me FaceTimede.
________________________________________________________________________________

Ik sliep lekker in mijn bed, want zondag was erg druk, ik had mijn slaap nodig, want morgen had ik weer school. Ik was helemaal weg gedommeld.
Opeens schrok ik wakker door een geluid, toen herkende ik het geluid: mijn iPad! Ik pakte de iPad die op mijn nachtkastje lag. Ik dacht niet echt na toen ik mijn iPad oppakte. Ik zag gewoon een rood en een groen knopje.
Rood is slecht, dat wist ik wel. Slaapdronken drukte ik dus op het groene knopje. Ik had niet door dat ik nu half nouja... Jeweetwel... Een FACETIME gesprek opnam. Dus via mijn CAMERA!! Gelukkig was het een bekende. :)
Het eerste wat ik zag was Cameron, in tranen. Toen werd ik wakker, en kwam mijn BFF-instinkt naar boven. (Als er überhaupt een BFF-instinkt bestaat...)
"Oow schat!" Riep ik. "Wat is er gebeurd!?" Maar ze zei niks, ze bleef alleen maar huilen. "Oh nee hè, je broers hebben toch niet alweer met je onderbroek gevliegerd hè!?" Cameron knikte nee.
"Wat dan?" Toen begon ze te praten. "Ik... Snik-snik. Ik kreheheeeg... Een na-n-nachtmerrie." Zei ze. "Waarover?" vroeg ik, ja, ik moet haar dan natuurlijk wel helpen hè? "I-ik ging... Naar de m-m-manegeeeehehe! En..." "Ja? En toen?" "I-ik... Vroeg aan de bar dame o-ohohoppp w-w-wiehehehie ik-k-k-k mocht rijhijhijhijdeehen..." "En? Op wie mocht je Cam?" "Brendaaahahahaaaaa!!!" "Oh meid! Niet op Olli?" "N-n-neeheheheeee! En v-v-voor de komendddde 4 weken moesson ik o-ohohooooook op Brendaaahahaha! Wheeeeeeheeheeee!!!!"
"Oow arm ding!" Zei ik troostend. "Zal ik anders langs komen." Cameron keek beteuterd, en haalde haar schouders op.
Ik weet dat Cameron haar schouders ophaald, omdat ze wilt dat ik langs kom, maar ze weet niet zeker of ik dan wel wil.
Maar dus, omdat ik zo'n goede vriendin ben, besloot ik langs te wippen. Ik sloop uit bed en ging naar de kamer van mijn moeder.
"Mam?" Vroeg ik, maar ze sliep door. "Maham??" Maar ze bleef maar slapen. "MAM!" Fluister-schreeuwde ik toen.
Mijn moeder schok wakker en riep slaapdronken: "Huh, waahhhtt???? Ja schat?" "Mam" zei ik. "Cameron is weer eens verdrietig, en heeft me wakker gebeld, ik dacht dat ze het fijn zou vinden als ik even langs zou wippen." "Oh, ja, wat jij wilt schatje. Maar wees voorzichtig hè?" "Ja!" Riep ik,en ik ging weer naar mijn kamer. Waarschijnlijk wist mijn moeder niet eens wat ik net had gezegd.
Ik trok mijn kast open, en pakte de eerste de beste tanktop die ik zag, en een joggingbroek. Normaal draag ik die nooit, maar hè, zolang ze een strakke kont hebben, vind ik het oké.
Ik deed mijn Nike Airmaxxers aan, en ik sprong op de fiets. Nee hè? Bah! Het regende buiten.
Toen ik eindelijk aankwam was ik helemaal doorweekt. Ik belde aan, en mevrouw Diaz (Cameron's moeder) deed de deur open.
"Hallo lieverd, kom maar gauw binnen, het regent buiten. Oké, toen had ik echt zo iets van: Ja joh! Daar ben ik echt al achter hoor! Maar dat zei ik natuurlijk niet.
Ik ging in de woonkamer zitten waar Cameron al met een kleedje in een luie stoel zat. Ik ging op de bank zitten.
"Gaat 'ie Cam?" vroeg ik. Cameron knikte ja. "Het gaat wel." Zei ze. "Maar wat als ik nu alleen nog maar op Brenda ga? En dat ik wel een maand niet op Olli mag of zo?" Ik knikte hevig, en probeerde begripvol te lijken, al heb ik geen iedee of dat goed overkwam...
"Kom nou" zei ik. "De instructrice was vast gewoon aan het uitproberen, ze merkt vast wel dat het niet klikt, en dan mag je vast gauw weer op Oliver." Zo, dat moest Cameron wel even gerust stellen. Ik was best trots op mezelf, ik leek net dr. Phill, maar dan de 16 jarige versie en met make-up.
Bij die gedachte flipte ik helemaal. "Ehm... Sorry?" zei ik. "Waar is hier de WC?" "Aan het eind van de gang aan je rechter hand." Zei mevrouw Diaz.
Ik haastte me naar de WC toe, en bekeek mijzelf in de spiegel. OMG! Ik had helemaal geen make-up op! En mijn krullen waren helemaal uitgezakt naar futloze golfjes die enkel maar nauwelijks meeveerden.
"Oh nee he!?" kreunde ik in mezelf. Ik ging weer naar de kamer. Mevrouw Diaz zette thee op tafel. "Anders blijf je hier slapen Liv?" zei ze. "Ja graag" zei ik maar. Ik bedoel, ik had geen zin om helemaal door de regen weer naar mijn huis te fietsen.
Ik en Cameron wilde net naar boven gaan, toen mijn mobiel afging. "Oh ja!" zei ik. "Mijn mobiel ligt nog in de badkamer. Ik nam op: "Hallo?" zei ik. "Ja hallo, Liv?" "Hi mam, ik ben bij Cameron hoor." "Cameron? Wat doe je daar nou?" "Ze was verdrietig." "Oke schat, maar zeg het de volgende keer als je weg gaat wel even, ik was dood ongerust toen ik je bed leeg aantrof!" "Maar dat HEB ik ook gezegd, alleen je sliep nog half... Hallo!?" mijn moeder had opgehangen, lekker, DUS!
__________________
|Niet iedereen is |
|bij de les als hij of|
|zij half slaapt, |
|ooit heeft |
|Cameron haar |
|moeder bekogeld |
|met knuffel- |
|beesten toen ze |
|haar wakker |
|kwam maken! |


Uiteindelijk gingen we slapen, en de volgende ochtend werden we gewekt door de moeder van Cameron.
Maar goewwd... Eehm, die nacht duurde wel heel lang. Ik ben zo moe dat ik uit school niet eens naar de manege ben geweest. Maar gewoon lekker thuis slapen is ook wel ff lekker soms.
Oke, om even af te sluiten heb ik hier een leuk quizje voor jullie!

________________________________________________________________________________


Quiz it! Welk ras past bij jou?

Hoe zou jij jezelf omschrijfen, qua karakter en de manier van doen?
Druk, en onvoorzichtig.
Ik ben een beetje een perfectionist.
Ik vind het leuk om grapjes te maken.

2. Hoe ben jij meestal?
Druk en vrolijk.
Kalm en bazig.
Melig!

3. Wat voor een paard zou jij willen?
Een paard dat ertegen kan als ik soms best druk ben.
Een echte showbink!
Een grappige pony, met die manen waar je zo leuk mee kunt spelen!

4. Wat is belangrijk?
Dat mijn pony echt mijn beste vriend is.
Dat mijn pony weet wie de baas is.
Dat we echte maatjes zijn en veel kunnen lachen!

5. Wanneer word jij echt boos?
Als mijn pony me steeds weer dezelfde streek flikt.
Als mijn pony mijn paardensnoepjes voorraad heeft geplunderd!
Nou, ik kan eigenlijk niet zo snel iets bedenken, ik moet altijd lachen om mijn pony!

6. Wat moet je pony kunnen (leren)?
Gewoon goed reageren op mijn hulpen, dan kijk ik wat hij leuk vind.
Dressuur! Oh ja, zo mooi vind ik dat!
Vreiheidsdressuur, ik vind het leuk om vanaf de grond te werken, want dan leren we elkaar beter kennen!

Uitslag:

Meeste A: Kalm en stoer! Meeste B: Echte showbink! Meeste C: Echte grapjas!
Jij bent opzoek naar een Jij wilt een echt mooi Jij wilt een grappige,
Fjord of een Tinker, net Paard waar alle ogen op speelse pony, bijv. de
als Ann en Cameron! gericht zijn. Jou paard is Shetlander! Ze zijn niet
Deze stoere koelbloedigen de Fries, KWPN of groot van stuk, maar
zijn heel erg veelzeidig, Lippizaner, deze paarden zitten vol met streken!
en bijna voor alles te stelen waar dan ook de Het is een echt maatje.
gebruiken! Van buiten show! Je moet ze wel even
zijn ze best taai, maar laten zien wie de baas is,
als je hun vertrouwen hoor! Deze paarden zijn
hebt gewonnen, zijn ze niet voor beginners!
echt lief!
________________________________________________________________________________
X-Tra!! Check it: bijzondere banden

Hi allemaal, ik, Cameron en Ann, hebben een hele speciale band met onze lievelingen! Heb jij er ook een?
Check it! - Cameron en Oliver:
Cameron en Oliver doen bijna alles samen, als Cameron een parkour op moet zetten, neemt ze Olli mee, als ze de hond gaat uitlaten, neemt ze Olli mee. Deze twee zijn echt onafscheidelijk, en je weet wat er met Cameron gebeurt als ze zonder Olli is... Deze twee kunnen gewoon niet zonder elkaar!

Check it! - Liv en Mistery:
Deze 2 kunnen geen wereld zonder elkaar voorstellen. Ze helpen elkaar overal doorheen, en ze zijn echte maatjes. :) Liv behandeld Mistery eigenlijk als 1 van haar BFF's: ze kletst met haar alsof ze alles kan verstaan wat ze zegt, en andersom. Liv's positieve instelling maakt ook een hele goede indruk op Mistery. Samen zijn ze perfect, want ze corrigeren elkaars minpuntjes perfect!

Check it! - Beverly-Anne en Nador:
Beverly-Anne kan wel een grapjas in haar leven gebruiken! Daarom past Nador's leuke, ontdeugende karakter perfect bij haar. Nador geeft haar net even dat duwtje dat ze nodig heeft. Aan de andere kant is Ann een heel goed baasje voor Nador, omdat ze zijn humor begrijpt, maar hem niet te ver laat gaan. Vervelend gedrag accepteert ze niet, waardoor Nador gewoon een leuke, gezellige pony blijft!

Reageer (1)

  • Zapata

    Ik vind dit echt grappig om te lezen, ondanks dat ik van tevoren al wist dat het maar twee hoofdstukken had :Y)

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen