Daar ben ik weer!

Het heeft 1 jaar geduurd voordat ik weer ben gaan schrijven. Ik hoop dat jullie nog weten wie ik ben.
Het was zo raar om weer eens een keer te schrijven, omdat het zo lang geleden was.

Hoe gaat het met jullie?

Xx,
Storiesxx3 aka Chelsea

We zijn nu zes maanden verder en in die tijd is er heel veel gebeurd. Ik ben in Engeland gaan wonen samen met Peter. Toen ik naar Engeland gekomen was om het eigenlijk uit te maken met Peter, ben ik twee weken gebleven maar moest toen weer terug naar Nederland vanwege mijn werk. Ik ben gewoon gaan werken maar er was zoveel in Nederland dat me aan Charlie deed denken, dat ik na één week weer terug ben gegaan naar Engeland en sindsdien woon ik bij Peter. Natuurlijk hadden we dit eerst wel besproken. Peter was super enthousiast dat ik bij hem wilde gaan wonen. Natuurlijk deed ik het om Charlie te vermijden maar ik mistte Peter eigenlijk ook wel. Ik denk dat het beter is zo. Ik werk nog steeds voor Zin maar nu houd ik me bezig met belangrijke gebeurtenissen in Engeland. Ik vind het echt geweldig hier. Sinds ik bij Peter woon, denk ik eigenlijk helemaal niet meer aan Charlie. Ik heb Peter nog steeds niet verteld over wat er allemaal is gebeurd tussen mij en Charlie en ik denk ook dat het beter is dat ik dat ook niet ga doen. Peter zou er alleen maar ongelukkig van worden en we hebben het nu heel leuk samen. Ik wil alleen nog maar met Peter samen blijven.
Ik ben momenteel op het vliegveld aan het wachten op Gwen. Ze komt voor twee weken naar Engeland om me te helpen. Ja daar heb ik het ook nog niet over gehad. Toen Peter en ik drie maanden samen woonden, heeft hij mij meegenomen naar Australië, als vakantie. We hebben drie weken een beetje rondgetrokken door het land en ik vond het echt fantastisch. Op een avond waren we op het strand. Het was donker en de sterren waren goed te zien. Peter was zo lief voor me toen. Hij had het heel romantisch gemaakt met eten enzo. We waren wat aan het dollen en hij probeerde me in de zee te gooien, wat ik natuurlijk niet leuk vond omdat ik me helemaal had opgedoft voor die avond. Toen hij mij eindelijk had neergezet, ging hij op zijn knie en vroeg me ten huwelijk. Natuurlijk heb ik ja gezegd en daarom komt Gwen nu hier naartoe. Ze gaat me helpen om mijn bruidsjurk uit te zoeken.
Ik ben druk aan het appen met Peter als ik opeens iemand mijn naam hoor schreeuwen. Ik draai me om en zie mijn zus naar mij toe komen rennen. “Aimeee” zegt ze vrolijk als ze me om mijn nek vliegt. “Ik heb je zo gemist.” “Ik jou ook Gwen.” Ze geeft me een dikke knuffel en probeert me tegen zich aan te trekken maar dat gaat moeilijk omdat haar dikke buik ertussen zit. Meteen laat ik Gwen los en kijk naar haar buik. “Wauw Gwen. Je buik is al mega groot.” “Ja hè. Het gaat snel.” “Weet je nou al wat het wordt?” “Nee nog niet, dat blijft een verrassing tot de bevalling.” “Dat duurt nog even.” “Ik beval vast sneller dan dat jij zou denken.” “Ik wil er wel bij zijn hoor.” “Dat regelen we wel.” Ik glimlach naar Gwen en neem haar koffer van haar over. “Maar ik ben hier nu voor jou. Je gaat gewoon trouwen Aim.” “Ja raar idee hè.” “Ja eigenlijk wel. Mijn kleine zusje wordt groot.” Ik glimlach en we lopen ondertussen naar de uitgang van het vliegveld. “Ik moet zo wel even een goed gesprek voeren met Peter hoor.” “Waarom?” “Ik moet even duidelijk maken dat hij mijn zusje goed moet behandelen.” Ik schiet in de lach en kijk Gwen aan. “Soms spoor jij echt niet Gwen.” Waarna ik haar ook zacht hoor grinniken.

Reageer (1)

  • Girlicious

    Natuurlijk ken ik je nog!
    SORRY DAT IK MIJN ABO HEB VERWIJDERD
    Dat was niet de bedoeling!
    Mijn abo is er weer!
    $&#€€$€÷¥!₩¥=£!!!!!!!
    ZE GAAT TROUWEN MET PETER!!!
    YES YES YES!!!!
    Ik ben nu zo blij!!
    Peter is zo cute! En zoveel beter dan Charlie
    Puh Charlie, puh!
    De groeten met jou en je wanhopigheid
    Doei
    Peter is bae!
    Ik ben nu zo blij!!
    Yes!!

    Kudooo!
    Snel verder!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen