Foto bij Four.

Mornin', ik wens jullie een hele fijne start van een nieuwe week! ^-^

Mulllingar, 2016.


'What are we eating?' vraagt Rosalie wanneer ik terug de kamer in komt lopen. Scott is net weggegaan en het huis voelt leeg aan. 'Olivia!' roept Rosalie en slaat een kussen tegen mijn hoofd aan. Geschrokken kijk ik haar aan en begin dan te lachen. 'What?' vraag ik als ik een beetje ben uitgelachen. 'Food?' vraagt ze met een grijns. 'Do you want to go out?' vraag ik haar en plof neer op de bank. 'Oeww, Nando's?' vraagt ze en het kwijl loopt me al in mijn mond. Ik schud snel ja en sta dan op. Ik loop richting de slaapkamer en open daar de kast. De ene helft is helemaal leeg en een steek schiet door mijn borstkas. 'What are you doing?' vraagt Rosalie en komt naast me staan. 'Do you want to go in your pj's?' vraag ik lachend en neem een shirtje vast. 'Oh no.' grinnikt ze en begint ook te zoeken in de kast. Mevrouw slimpie naast me is vergeten haar tas mee te nemen in haast en heeft dus helemaal niks mee naast haar portemonnee en telefoon. Ik grijp wat dingen uit de kast en begin me om te kleden, achter me hoor ik de kast deur dicht gaan en gestommel wat inhoud dat Rosalie zich ook omkleed. Als alles goed zit loop ik naar de badkamer om mijn make-up te doen. Wat mascara en wat lippenbalsem en klaar. Mijn hand haal ik door mijn haar en klaar! Snel loop ik terug de slaapkamer in en schiet dan in de lach. Rosalie kijkt me aan en begint dan ook te lachen. Onze outfit's lijken precies op elkaar. 'I am never leaving.' grinnikt Rosalie. 'Oh?' grinnik ik. 'Yeay, you cloths are amazing!' roept ze en draait een rondje. Ik grinnik en pak mijn tas van naast het bed. 'Ready?' vraag ik. Ze knikt en neemt ook haar tas vast. Samen lopen we naar buiten.
Ik zet mijn happy meal neer op tafel en zucht dan. 'I was craving for Nando's.' mompel ik en open de doos voor mijn neus. 'I know.' mompelt Rosalie en neemt een grote hap van haar hamburger. Ik neem ook een hap en zucht dan. Dit is ook wel echt verrukkelijk. Ik grinnik en veeg saus van Rosalies wang af. 'Oh, I hope nobody saw that.' lacht ze luid en neemt dan nog een hap. Ik eet ook door en bekijk ondertussen mijn speeltje. Het is een vaag beestje. Ik zie een klein meisje zitten en loop met het cadeautje naar het meisje to. 'Well heya.' zeg ik tegen haar en haar moeder kijkt me met een glimlach aan. 'I wonder if you want to have this.' zeg ik en houd het beestje voor haar neus. Wild knikt ze ja en ik geef haar het speeltje. 'Thank you.' glimlacht haar moeder en snel loop ik weer terug naar Rosalie. 'That was nice.' glimlacht ze. Ik grinnik en neem mijn burger weer vast.
'Are you coming to visit me next week?' vraagt Rosalie me als we uitgeteld op de bank liggen. 'In London?' vraag ik haar. 'No in China, yes ofcourse in London.' zegt Roslie. 'I love your sarcasm.' mompel ik. Ze grinnikt en trekt dan nog eens aan de deken. 'He!' roep ik en trek harder aan de deken. 'Let go!' roept Rosalie en begint ook aan de deken te trekken. Ik schiet in de lach en laat de deken dan uit het niets los. Rosalie valt van de bank en kijkt me verbaasd aan. Ik begin nog harder te lachen en krijg een deken naar mijn hoofd gesmeten. 'Thanks.' mompel ik en haal de deken van me af. 'That wasn't nice.' lacht Rosalie. 'I am truly sorry.' grinnik ik en word dan geprikt in mijn zij. Ik schiet omhoog en kijk haar aan. 'Oeww.' grinnikt ze en richt haar aandacht dan op de tv. 'One Direction!' roept de vrouw vrolijk en ik neem langzaam weer plaats op de bank. Niall komt de zaal in lopen en schud de hand van de vrouw met een brede glimlach neemt hij plaats op de bank samen met de rest van de groep. 'So tell me, who are you dating?' vraagt de vrouw gelijk en volgens mij is het Liam die antwoord gelijk met dat ze alle vier momenteel single zijn. De vrouw reageert daar verbaasd op en pakt dan een paar papiertjes erbij. 'You want to watch this?' vraagt Rosalie. Ik schud mijn hoofd en sla mijn armen om mijn borstkas heen. Hij lijkt zo gelukkig zonder mij in zijn leven. Veel gelukkiger dan dat hij hier was met mij. Ik zucht en laat me naar achteren vallen. Rosalie heeft de zender veranderd en nu kijken we naar een moordserie of iets in die richting. 'I need chips and cola.' zegt Rosalie vrolijk en staat op van de bank. Ik glimlach waterig en richt mijn blik dan op de tv, blijkbaar is er iemand verdwenen en haar vrienden proberen haar te vinden. 'Let split up.' oppert eentje op en gelijk schud ik met mijn hoofd. 'Stupid idea.' mompel ik en zie hoe ze zich verdelen in groepjes en dan verder gaan. 'Die happy.' grinnikt Rosalie die terug komt zitten. Ik grinnik om haar reactie en neem een handje chips vast. Ik prop die bijna gelijk in mijn mond en kijk verder naar de tv waar een groepje tieners steeds kleiner en kleiner word.
'I am leaving tomorrow.' mompelt Rosalie en even voel ik me eenzaam. Rosalie heeft gelijk, morgen gaat ze terug naar Londen, haar thuis. 'But you can come and visit!' zegt ze snel en vrolijk. 'What about Max?' vraag ik haar, Max is haar vriendje die mij niet zo aardig vind. 'Oh we broke up.' mompelt Rosalie. 'What?' vraag ik geschrokken. 'Why didn't you tell me?' Ze haalt haar schouders op en zucht dan. 'Max doesn't like you and I do like it to be with you and he was mad and I told him to leave and never come back.' glimlacht ze. Haar relatie is kapot door mij. 'But it's good this way.' glimlacht ze. Ik knik en zucht dan. 'Now we are both single.' grinnik ik en Rosalie lacht ook. Ik knuffel haar nog snel en ga dan op mijn zij liggen om te kunnen slapen. 'Goodnight Liv.' mompelt Rosalie nog en ik mompel iets in de richten van slaapwel terug.

Reageer (1)

  • DreamyHarry

    Ik kan niet wachten waneer Naill er in komt (H)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen