Foto bij Een kermis om nooit te vergeten (Niall Horan) - DreamyHoran

Ik hoop dat dit een beetje is wat je had gehoopt! :)

Ik wierp een blik op de klok en zag dat het al 10 voor 7 was. Om 7 uur zou Niall me komen oppikken en zouden we samen naar de kermis in het dorp gaan. Niall en ik waren al lang beste vrienden maar de laatste tijd had ik het gevoel dat er iets was veranderd, al kon ik niet beschrijven wat precies. Snel checkte ik mezelf nog eens in de spiegel, mijn lange bruine krullen lagen perfect en rond mijn bruine ogen had ik een fijn lijntje eyeliner getekend, op mijn wimpers had ik nog snel wat mascara gedaan. Ik wou net terug in de zetel gaan zitten toen de deurbel ging. Dat moest Niall zijn. Ik stak nog snel mijn gsm in mijn tasje, nam mijn jas van de kapstok en toen opende ik de deur. In de deuropening zag ik een glimlachende Niall staan. Het eerste wat me opviel was zijn haar dat perfect in model lag, zijn mooie glimlach en zijn prachtige helderblauwe ogen.

'Ga je daar nog blijven staren of kunnen we vertrekken?' lachte Niall.

'Oh euhm sorry, we kunnen,' mompelde ik ongemakkelijk terug. Sinds wanneer had ik zulke gedachten over Niall, dacht ik in mezelf. Wat is er in hemelsnaam aan de hand met me....

'Fleur, is alles goed met jou?' vroeg Niall bezorgd.

'Ja hoor, alles is in orde!' probeerde ik zo enthousiast mogelijk terug te zeggen.

Na een tijdje kwamen we aan op de kermis. Nadat Niall zijn auto had geparkeerd zette we koers naar de verschillende kraampjes. Eerst gingen we in de botsauto's. Nu ik zo dicht bij Niall zat merkte ik op dat hij zich anders gedroeg dan normaal. Het leek wel dat hij zenuwachtig was voor iets. Net toen ik het hem wou vragen botste er iemand op ons waardoor we al lachend de achtervolging inzette. Toen we uit de botsauto's kwamen viel mijn oog op een nieuwe attractie. Het was een ronde schijf waarop er verschillende karretjes aan een razendsnelle snelheid op ronddraaiden en om het nog erger te maken draaide de schijf ook rond. Niall had het ook gezien en trok me enthousiast met hem mee. We hadden al snel kaartjes gekocht en we namen met z'n tweeën plaats in een karretje. De attractie begon al snel en we gierden het uit van het lachen.

Aan het einde van de avond gingen we nog een laatste keer naar de schietkraam. De keren ervoor hadden we beiden weinig raak geschoten, wat tot hilarische situaties leidde. Niall besloot het nog een keer te proberen en al snel schoot hij zijn eerste vijf kogels raak. Van zijn volgende tien kogels mistte hij er maar één. Daardoor had Niall behoorlijk hoge punten en won hij een schattige teddybeer die hij aan mij gaf.

'Fleur, er is eigenlijk iets dat ik jou al heel de avond wilde zeggen,' begon Niall. 'Ik weet dat we al jaren beste vrienden zijn maar de laatste tijd heb ik het gevoel dat er iets veranderde. Eerst wist ik niet wat het was, tot ik jou hoorde vertellen dat je een date had met Jake. Ik was jaloers en ik voelde me enorm opgelucht toen bleek dat je niets in hem zag maar vanaf toen wist ik wat er veranderd was. Ik heb al een tijdje gevoelens voor jou en ik wilde vragen of je mijn vriendin wilt zijn.'

Niall keek me aan met de liefste blik die ik ooit in zijn ogen heb gezien. Ik moest geen moment twijfelen over mijn antwoord.

'Natuurlijk wil ik je vriendin zijn Niall.' antwoordde ik.

En de kus die toen volgde was de beste kus die ik ooit al eens had gehad.

Reageer (3)

  • Paardenvriend

    Ah wat schattig! (flower)

    8 jaar geleden
  • xfoodx

    graag gedaan! :) x

    8 jaar geleden
  • DreamyHoran

    Aah, hij is zo lief! Dit was echt wat ik in gedachte had! Bedankt (:
    Xx

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen