Foto bij Summer love

reacties zijn altijd welkom :)

Langzaam slenteren we hand in hand langs het strand. Het ruisen van de zee weerklinkt op de achtergrond. Op een gegeven moment stopt hij en kijkt hij me met zijn mooie donkerbruine ogen aan. 'Listen Eve,' begint hij, 'this is my last evening here and I just want to say a couple things'. 'You have to promise me that you will write me everyday and that one day we are going to meet eachother again'. Ik voeld de tranen opkomen, snel knik ik en er volgt een passionele kus. 'I will never forget you Andreas,' fluister ik. 'I will never forget you either darling,' zegt hij terug

Ik had zo veel zin in deze avond. Het was al ontzettend lang geleden dat ik nog eens was uit geweest en ik had het echt nodig. Mijn gedachten dwaalden steeds af naar Andreas, die mooie Spaanse jongen die ik tijdens mijn vakantie in Tenerife heb leren kennen. We hadden elkaar beloofd om contact te houden. Elke dag kreeg ik wel een berichtje van hem waardoor mijn hart weer even op hol sloeg. Alleen deze week heb ik niets van hem gehoord. Ik wierp nog een laatste blik in de spiegel en ik rijd met mijn fiets naar een café in de buurt waar ik altijd met mijn vrienden samenkwam zodat we samen konden vertrekken in de club.

Eenmaal aangekomen in de club zette ik al snel koers naar de bar. Ik had besloten om me vanavond is goed te laten gaan. Wat cocktails later vond ik dat ik al aardig wat aantrek had van het andere geslacht maar nog steeds spookte Andreas rond in mijn hoofd. Ik besloot dan maar dat het tijd was voor de harde middelen. Ik was op weg naar de bar om een paar shotjes te gaan halen toen ik hem zag. Dat warrige donkerbruine haar, het mooie gespierde lichaam en die bruine ogen die recht in je ziel kunnen kijken. Ik stond daar maar, met mijn mond open hem aan te gapen. Toen hij mij ook zag snelde hij naar me toe. 'Eve, I finally found you!' riep hij. 'Oh sorry that I didn't wrote you this week, but I was on my way to Belguim to suprise you and I forgot to take my phone with my.' Het duurde even voordat zijn woorden tot me doordrongen maar al snel verscheen er een enorme glimlach op mijn gezicht. 'Eve, there is one thing that I never told you and when I was back home I realized that it was not something that I could tell on the phone. I had to tell you in person. I love you Eve' fluisterde hij in mijn oor. 'I love you too Andreas,' zei ik terug.

De volgende ochtend werd ik wakker doordat ik een bericht kreeg. Ik keek op mijn gsm en ik zag dat het berichtje van Andreas kwam.

< I really can't wait till next summer darling! xx >

Met een zucht dacht ik terug aan vorige nacht. Ik had immers nog voor de rest van de avond met Andreas gepraat en hij had me gevraagd of ik volgende zomer naar hem wou komen. Natuurlijk moest ik niet lang twijfelen over mijn antwoord. Ik word dan toch achttien dus mijn ouders hebben er ook geen problemen mee. Voor mij mocht die zomer al beginnen maar jammer genoeg begint die pas binnen 5 maanden. Die 5 maanden zal ik zonder Andreas moeten doorbrengen. We zullen natuurlijk wel skypen maar dat voelt toch anders dan wanneer hij echt bij me is. Jammer genoeg vertrok hij vandaag al naar huis anders hadden we samen nog wat tijd kunnen spenderen. Ik besloot maar om op te staan en met mijn gedachten al vijf maanden zette ik me aan de ontbijttafel.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen