Vanuit Sanne…
Na al het lange wachten mogen we bijna eindelijk naar binnen. Als mensen merken dat de deuren open gaan beginnen ze al een beetje te duwen. Ik hoop snel dat de deuren open gaan en dat ik dan zometeen gewoon samen met Noa en Sterre vooraan sta. Na nog tien minuten wachten gaan de deuren toch eindelijk open. Als Noa als eerst door de deur gaat en Sterre en ik volgen daarna lopen we zo snel als we kunnen naar het podium toe. Het is gelukt we waren er als eerste en hebben nu een hele goeie plek voor het podium. Al het wachten beloont ons dan wel als het goed komt. We moeten nog een half uur wachten tot het voorprogramma begint, en ook echt misschien wel iedereen dan pas in de zaal is. Als we even staan te wachten komt er een bewaker naar ons toelopen en vraagt aan ons wie onze favoriet is. KAJ roep ik iets te enthousiast maar ik ben niet de ene want na mij hoor ik Noa DIONI roepen en Sterre nog harder dan ons SAMUEL. De bewaker knipt in ze vingers en wijst naar Sterre jou heb ik nodig. Sterre kijkt geschrokken naar ons en wij kijken naar haar en weten ook niet wat die bewaker bedoeld. De bewaker gaat verder met praten tegen Sterre. Meisje we zochten nog iemand bij Samuel voor vanavond is van jou straks. We beginnen alle 3 met gillen en knuffelen Sterre.

Vanuit Riley…
We komen de zaal binnen lopen en het is al heel erg druk. Als we echt vooraan wilde staan moesten we heel vroeg zijn maar dat kon helaas niet. We zoeken een mooi plekje waar we van de hele show gewoon goed kunnen genieten. Als we een beetje een goed plekje hebben gevonden komt er een bewaker naar ons toe gelopen. Bewaker: heee meiden. Hoooiii zeggen we alle drie tegelijk. Bewaker: meiden jullie zijn vast en zeker fans van B-Brave aangezien jullie hier zijn. Mijn vraag is wie jullie favoriet is. Riley: Cassius. Mandy: Dioni. Laura: Kaj. Bewaker: zouden jullie misschien toevallig ook alle drie op het podium willen bij jullie favoriet. We gillen alle drie, en knikken ja tegen de bewaker. Bewaker: als jullie het liedje ‘’bij mij’’ horen moeten jullie naar achter in de zaal komen. Dan zouden jullie backstage gebracht worden en dan op het podium. We bedanken de bewaker en hij loopt weg. We zijn alle drie zo blij dat we gewoon bij onze favoriet op het podium mogen.

Vanuit Jolien…
De zaal is al langzaam helemaal vol aan het stromen. We gluren een beetje door de deuren en door de gordijnen heen. Het is echt super druk. Dat we zometeen voor zoveel mensen moeten optreden schrik ik toch wel een beetje van. Normaal voor Jewel zijn het niet zo heel veel mensen maar voor B-Brave natuurlijk wel. NOG VIJF MINUTEN hoor ik iemand roepen. Ik loop snel naar de rest toe en we zijn er allemaal klaar voor. En een half uur drie kwartier later staan we weer achter na het optreden. Het ging echt super lekker. Wij mochten ook zo de zaal in als we wilde. Alleen we moesten zorgen dat Maya hier achter blijft dus moeten we ook maar achter blijven en via de zijkant kijken. Maya: zullen we de zaal in gaan en daar kijken. Britt: nee Maya we blijven effe hier. Maya: hoezo we kunnen toch gewoon in de zaal gaan kijken verplaats van hier. Daar zie je het tien keer beter dan hier. Jolien: zullen we gewoon hier blijven. Melissa: wij blijven namelijk allemaal hier dus dan kan jij toch ook gewoon hier blijven. Maya: ja ik zal wel moeten heb ook geen zin om daar in me eentje te gaan staan he. Leslie: moooiii Maya kom hier dan kunnen vanaf hier gezellig kijken. Maya: Les niet doen blijf van me af. Leslie: sorry mopperkontje. Ik moet altijd zo om Maya en Leslie lachen. het lijkt net een stel wat al heel lang samen is zo kibbelen ze namelijk altijd. Alleen ze zijn niet samen het zou me trouwens ook niet heel erg verbazen als het toch wel er een keer van komt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen