Vanuit Jewel…
We zijn klaar met de clip opnames en gaan terug richting de Melkweg. Ik weet dat we zometeen nog moeten optreden in de Melkweg en dat weet de rest ook wel behalve Maya. Die denkt dat ze zometeen gewoon naar huis kan maar ik mag het der nog niet zeggen. We willen het als verassing voor der houden. Maar ik weet dat ze het liefst zometeen gelijk naar huis toe gaat. Als we weer terug bij de Melkweg aangekomen zijn is het nog drukker dan eerst. Maar het is op zich wel logisch maar ja ze moeten nog iets van drie uur wachten dus dat is best wel lang nog. Naja hoop voor hun dat het niet gaat regenen ofzo want dan is het niet echt leuk om nog zo lang te wachten. Als we de scooters allemaal op slot hebben staan willen we weer terug naar binnen lopen. De meeste mensen vragen om foto's we blijven heel even staan en vijf minuutjes later gaan we weer naar binnen toe. We kleden ons allemaal weer om in onze gewonen kleren. Als we klaar zijn met omkleden en bij sommige is de make-up van de opnames er weer af en hun gewone make-up zit er weer op. We gaan naar de zaal toe waar de jongens van B-Brave aan het inzingen zijn. Ze zien ons binnen komen en zwaaien even maar zingen wel gewoon verder.

Na een kwartiertje zijn ze klaar en roept Brahim mij. Brahim: Jewel kom is. Jewel: jaa ik kom er aan. Ik loop naar achter naar Brahim toe. Jewel: Brahim wat moest ik komen doen? Brahim: jij kan ook alvast even inzingen en dan om te kijken of alles ook klopt bij jou. Jewel: oke is goed, maar moeten zij ook niet mee dansen dan? Brahim: jaa is goed. Brahim en ik lopen het podium op. Brahim: komen jullie ook even allemaal het podium om dan kunnen jullie de dansjes even mee doen. Maya: hoezo moet dat dan? Britt: we treden vanavond ook op? Maya: wat wisten jullie dit al eerder. Melissa: jaa dit wisten we al. Maya: maar hallo waarom is dat dan ook gewoon niet tegen mij gezegd? Jolien: eigenlijk dachten we dat je niet mee wilde doen omdat je weer vroeg naar huis toe wilde. Maya: nee als ik dit wist dan had ik er rekening mee kunnen houden en vind het juist leuk om te doen maar had het gewoon gezegd. Brahim: Maya sorry ze wisten het allemaal al maar ze mochten het van mij niet aan je vertelen. Maya: oke het is al prima. Devante: zullen we dan maar even oefenen met ze alle.

Vanuit Britt…
We hebben de straks de nieuwe clip opnames van Jewel gehad. Het was weer erg gezellig om te doen en dit keer was Maya er ook bij en dat was heel erg leuk. We zijn nu ook klaar met oefenen voor de show van vanavond. B-Brave treed op en Jewel staat vanavond in het voor programma. En wij doen natuurlijk mee want we dansen bij der. Ik vind het echt leuk om deze dingen te doen. En het is ook nog echt met een hele leuke groep dus dan maakt het ook nog veel leuker. Vanavond blijven we ook met ze alle slapen in de dans studio. Alleen weet niet precies met wie allemaal want het kan zomaar gewoon zijn dat alleen Jewel, Maya, Melissa, Jolien, Leslie, Lars, Devante en Flavio der blijven slapen. Maar het kan ook zijn dat de jongens van B-Brave ook blijven slapen en misschien nog wel meer mensen.

Vanuit Melissa…
Over 2 uur begint de show en over anderhalf uur mag iedereen al naar binnen. Niet veel later komt Shaker binnen gelopen. Shaker: jongens de pizza’s zijn er we kunnen eten. We lopen allemaal achter Shaker aan en krijgen onze pizza. We eten allemaal rustig onze pizza op en praten gewoon allemaal rustig met elkaar. Melissa: Shaker, Brahim wie blijven er vanavond eigenlijk allemaal slapen. Shaker: volgens mij jullie allemaal die hier nu zijn en misschien de meiden van TP4Y ook. Maya: allemaal blijven slapen? Leslie: jaa we blijven allemaal slapen bij Global alleen dat wist jij ook nog niet. Maya: alweer iets niet maar oke logisch hahaha. Melissa: Maya, het komt wel weer helemaal goed. Maya: het is helemaal prima ik leg me er bij neer. Lars: doe dat dan maar.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen