Vanuit Maya…
Jewel: ken je ze echt niet? Maya: nee waar van zou ik ze van moeten kennen dan en wie zijn het? Jewel: het zijn vijf jongens van jou leeftijd ongeveer, en ze hebben in 2013 mee gedaan aan x factor. Maya: ooo zegt me niks heb toen denk niet naar dat programma gekeken. Jewel: maakt toch niet uit maar ze hebben dus vanavond een show was ik ook even vergeten maar daarom staan al deze meiden hier. Maya: oke lekker vroeg als het pas vanavond is. Jewel: jaa klopt de eerste mensen stonden hier venacht al ergens. Maya: jezus, maar zullen we op gaan schieten dan zijn we namelijk ook gewoon eerder klaar en dan kan ik ook weer naar huis toe. Jewel: jaaa is goed. We willen weer met ze vieren naar binnen lopen. Maar ze vragen allemaal om een foto aan Leslie, Flavio en Jewel. Ze vinden het lullig om gelijk door te lopen dus ze maken met een paar mensen foto's. Ik sta der maar een beetje naar te kijken maar het boeit me niet eens zo heel veel.

Na ongeveer 5 minuten gaan we naar binnen toe. We lopen gelijk door naar de kleedkamer waar de rest allemaal is. Ik word haast aangevlogen door Melissa, Britt, Jolien, Devante en Lars. Maya: zooo hallo allemaal. Lars: hehe Maya denk je ik kom ook weer eens een keer langs? Maya: ja eigenlijk dacht ik het wel zo ja. Melissa: nou beter dat je er gewoon weer bent. Britt: jaa zeker het gaat weer leuk worden vandaag. Maya: jaa ik hoop het wel ja. Jolien: komt vast en zeker weer helemaal goed. Devante: jaa denk het wel want we zijn nu weer met ze alle he.

Wij zijn nog even aan het praten als Giovanni en Mitchel binnen komen lopen met allemaal kleding rekken. Ze komen allebei gelijk naar me toe lopen om me en knuffel te geven. Giovanni: zo Maya kom je ook weer eens kijken. Mitchel: niet alleen kijken ze doet ook eindelijk een keer mee. Maya: ja ik kom weer eens een keer langs maar deze hoor ik nu voor de zoveelste keer. Giovanni: sorry Maya, maar fijn dat je er weer bent. Maya: klopt ben er ook wel weer blij mee. Mitchel: mooi, maar hier hebben jullie allemaal je kleren en ga je maar snel omkleden dan kunnen jullie de make-up in. Maya: yes sir. En iedereen moet lachen om me opmerking. Giovanni: jaa hoor en Maya is weer terug.

We krijgen allemaal kleren van Giovanni en Mitchel en kleden ons dan allemaal om. Wie der eigenlijk het snelst klaar zijn gaan gelijk de make-up in. Na dat iedereen klaar is staan we te wachten tot dat Shaker komt. Niet veel later komt Shaker binnen. Shaker: nou mensen hebben we er een beetje zin in? We roepen allemaal tegelijk ja maar nog niet echt helemaal zo overtuigend. Shaker: oke dat klinkt nog niet echt overtuigend maar maak niet uit het is iets heel anders want we natuurlijk doen want normaal hebben we gewoon één locatie maar nu filmen we het als jullie er eerst heen rijden op de scooters. En daar over Jolien jij gaat bij Lars achter op, Melissa jij bij Flavio, Kelsey jij ben Leslie, Britt jij bij Devante en Jewel jij rijd zelf. En maak je niet druk als je natuurlijk geen rijbewijs heb wij hebben dit allemaal geregeld het is helemaal in orde.

We lopen met ze alle naar buiten toe naar de scooters. De meeste meiden valt het op dat we buiten zijn en vragen weer op foto’s maar daar hebben we nu echt helemaal geen tijd voor dus we lopen gelijk allemaal door. Een paar mensen maken alles klaar voor de eerste opnames en wij luisteren nog even rustig naar Shaker wat we eerst moeten doen en gaan dan op de plek staan die Shaker ons geeft. Als alles goed is beginnen we met de eerste opnames.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen