Vanuit Kim…
We lopen het station uit en willen richten de stad lopen om naar de mac toe te gaan. Als we ineens iemand Kelsey horen roepen, draaien we alle drie om waar het geroep vandaan kwam. We zien twee meiden staan en de ene staat te zwaaien. Ik zie aan Kelsey dat ze der kent want ze zwaait terug. We lopen richting de twee meiden en Kelsey knuffelt één van de meiden en geeft de andere een hand. Carmen en ik lopen ook op ze af en geef ze allebei een hand. Het meisje met wie Kelsey knuffelde stelde zich voor al Sterre en het andere meisje Joyce. Kelsey: wwooooww Sterre dit is echt lang geleden dat ik jou weer zie. Sterre: jaa klopt vakantie 2010 ofzo. Kelsey: ja denk het wel maar je zat toch ergens in Engeland? Sterre: ja maar ben weer bij me vader komen wonen en die woont nu in Amsterdam. Kelsey: dat is wel super leuk, dan kunnen we elkaar weer vaker zien. Sterre: zeker wat doe jij vandaag hier? Kelsey: gezellig met Kim en Carmen een dagje Amsterdam en jij? Sterre: ja ik ook samen met Joyce. Kim: we kunnen ook anders gezellig met ze alle gaan vandaag, aangezien we een beetje het zelfde gaan doen. Joyce: jaa ik vind het wel gezellig. Carmen: ik ook alleen wij gaan nu wel nog eerst wat eten bij de mac. Sterre: komt goed uit want dat gingen wij net ook doen. Kelsey: zullen we dan maar richting de mac gaan lopen. We stemmen allemaal mee in en lopen dan met ze vijven richting de mac.

Vanuit Dynatha…
We zijn nu compleet en Britt begint met praten. Britt: nou we zijn er allemaal wij zijn natuurlijk maar met een klein groepje maar dat is wel handig want dan leren we elkaar ook alleen maar beter kennen het is ook nog eens makkelijk want de jongens zijn ook in de stad vandaag dus er is een grote kans dat we ze tegen komen en dat ze ook op de foto willen. OMG denk ik bij me zelf eindelijk kan ik de jongens ontmoeten. En ook nog met ze op de foto kunnen ik ben nu echt zo blij hè. Britt praat weer verder. Britt: ik zou me verder even voor stellen ik ben Britt dat weten jullie nou denk ik wel. Ik ben 16 jaar en woon in Leiden. En ik hou van leuke dingen doen. En mijn favoriet is Jai. Als iedereen dit doet kennen we elkaar al weer een beetje beter. We is de volgende. Dyantha: ik wil wel. Britt: oke is goed. En ik begin met praten. Dyantha: ik ben Dyantha, ik ben 16 jaar en woon in Hardewijk. Ik hou van muziek luisteren naar de stad of de bios toe gaan. En mijn favoriet is Kaj. Als ik klaar ben met praten begint Kirsten. Kirsten: ik ben Kirsten, ik ben 17 jaar en dus volgens mij de oudste. En ik woon in Rotterdam. En ik hou van zingen en dansen. En mijn favoriet is Cassius. Ik zit een beetje te dromen en ik dwaal met me gedachten af bij Kaj. Hoe zou die zometeen reageren als die mij ziet zou ik wel met hem op de foto kunnen, zou die dat wel willen. Al die gedachten gaan door me hoofd heen.

Vanuit Jewel…
Als Jewel klaar is met praten stelt Lisa der eigen voor. Lisa: ik ben Lisa, ik ben 15 jaar en woon in Amsterdam. Ik hou van dansen, zingen en tekenen. En mijn favoriet is Dioni. Als Lisa klaar is met praten ben ik als laatste aan de beurt. Jewel: ik ben Jewel, ik ben 14 jaar en daar mee ook de jongeste volgens mij. Ik woon in Utrecht en ik hou van hockeyen en toneelspelen. En mijn favoriet is Samuel. Zo ik was de laatste nu hebben we iedereen gehad. Het valt mij echt op iedereen heeft gelukkig een andere favoriet dus we kunnen niet echt ruzie krijgen net of dat ook zal gaan gebeuren ofzo. Niet dus. Ik vind echt leuk dat de jongens ook in de stad zijn vandaag dan kan in ze eindelijk een keer goed zien en misschien even met ze praten en dan ook wel eindelijk me eerste foto met ze.

Vanuit Kirsten…
Na dat Britt heeft gezegd dat de jongens ook hier zijn, ben ik echt super blij. Ik had er al super veel zin in maar nu nog meer want we hebben namelijk echt zeker kans dat we de jongens dus nu ook tegen komen. En ik zou dan eindelijk weer op de foto kunnen met ze en al helemaal weer met Cassius, en dat maakt me gewoon super blij.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen