Emma's ouders zijn erg arm. Ze hebben hun laatste geld uitgegeven om te verhuizen en Emma op een chique prinsessen-school te laten. bij 1 kudo ga ik verder schrijf ff een reactie als je een leuk idee hebt.

ik pak mijn laatste koffers en doe ze in de verhuiswagen. mam, waarom mag ik niet naar die school?zegt Alice terwijl ze haar roze lippenstift pakt. Emma is ouder! zei mijn moeder:en schiet een beetje op anders komen we nog te laat, en dan mag niemand naar deze school. ik vind die school maar niks, ik wil er eigenlijk niet eens naartoe. ik mis mijn vriendinnen NU al! maar ja, we krijgen het geld toch niet terug.... De verhuiswagen zit bijna vol, maar dan opeens komt Alice aan met 6 grote tassen! en geloof me, ik zeg het niet zomaar als iets groot is. ze zegt dat overal iets belangrijks in zit. dit is namelijk haar ''lijstje''
tas 1
-4 soorten mascara's
tas 2
-8 soorten oogschaduw
tas 3
-7 lippenstiften waarvan 2 dezelfde
tas 4
-28 gezichtsmaskers
tas 5
-3 flessen shampoo en conditioner
tas 6
-niets zodat ze voor de zekerheid nog een tas had
waarom? vraag maar niet aan mij. soms heb ik het gevoel dat ik NIET bij deze familie hoor. Alice is veel te ijdel voor mij, mijn vader is veel te idioot voor me en mijn moeder is veel te chique voor me. ik denk dat ik geadopteerd ben... nou ja ondanks dat vind ik ze wel allemaal aardig. behalve Alice dan :(. ik denk dat het wel even duurt voor we gaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen