Vanuit Maya…
09:00
Het is al erg vroeg maar ik ben alweer bijna in Amsterdam. Vandaag zijn de clip opnames van de nieuwe clip van Jewel. Ze heeft ooit is mee gedaan aan holland's got talent en nu staat ze onder contract bij Sony Music entertainment. Er worden liedjes voor der gemaakt en natuurlijk dan ook een videoclip. Ze heeft al een paar clips gemaakt, daar ben ik wel voor gevraagd maar had het toen die tijd nog te druk met school. Nou ja druk met school? Ik had gewoon totaal geen zin in school eigenlijk. Ik ben dus ook gewoon een tijd niet gegaan, met het resultaat nu dat ik gestopt ben. Me ouders waren er echt niet blij mee maar het was toch me eigen keuze. Ze zijn daarom ook een tijdje boos geweest maar toen ik vertelde dat ik wel naar een andere school wilde waren ze al iets blijer. Maar wanneer ik daar dus heen ga heb ik echt geen idee van. Wil het dus eerst even rustig aan doen en gewoon even focussen op het dansen.

Maar ik ben dus nu al bijna in Amsterdam. Vandaag zijn dus de nieuwe clip opnames van de videoclip van Jewel. Dit is dus de eerste keer dat ik mee doe in een video clip. Maar ik vind het wel echt super leuk om het te doen. En ook zeker om na een tijd Jewel, Britt, Melissa en Jolie te zien. Want heb hun ook al echt heel lang niet meer gezien door al dat gedoe met school enzo. Maar ik heb er echt super veel zin in om met de meiden, maar ook met Leslie, Lars, Devante en Flavio. Die doen ook gewoon mee in de clip, maar die hebben het al veel vaker gedaan haha.

De trein stopt op het perron en ik stap uit. Ik loop richting de uitgaan, en zie Jewel al staan in de verte. Als ik net naar buiten kom lopen draait ze zich net om en ziet mij al lopen. Ik loop verder naar Jewel toe. Als ik bij der ben geef ik der een knuffel. Maya: heee Jewel. Jewel: hee Maya. Maya: alles goed? Jewel: jaa met jou? Maya: jaaa gaat wel, veel gezeik gehad maar nu gaat het allemaal beter dus daarom ben ik hier vandaag he. Jewel: jaaa gelukkig wel heb er ook echt zin in, en de andere hebben er ook zeker veel zin in en zeker Britt en Leslie. Maya: aaahhhh jaa ik heb jullie allemaal zo erg gemist. Maar ik had ook tegen niemand gezegd wat er aan de hand was. Jewel: nee klopt normaal vertel je het wel tegen een van ons. Maya: klopt maar ja het was nu echt niet anders. Jewel: nee maar dat maakt toch niks uit. Maya: mooi, maar zullen we gaan het was vroeg vermorgen en ik wil wel weer een beetje vroeg terug naar huis vandaag. Jewel: jaa dat is waar en ik ook ben wel toe aan extra slaap. Maya: waar zou die man eigenlijk staan met de scooter? Jewel: ik heb echt totaal geen idee waar. We kijken om ons heen of we iemand zien staan. En dan zie we een man staan met een bus. We lopen der heen en vragen of hij de man van de scooter is. Hij zegt ja doet de deuren van ze busje open en haalt de scooter er uit.

Als we de scooter hebben en de sleutel, bedanken we de man en hij gaat dan ook weg. We stappen op de scooter en rijden richting De Melkweg. Het is een beetje raar heb thuis me scooter staan een zip. En krijg nu even voor de video clip van Jewel een Vespa. Als we aankomen bij De Melkweg is het echt hartstikke druk. Jewel en ik kijken elkaar aan van wat er nu weer aan de hand zal zijn. Als ik de scooter neer zet komen Leslie en Flavio naar buiten gelopen. Sommige meiden beginnen te gillen en willen met hun en Jewel op de foto. Maar Leslie en Flavio komen eigenlijk gelijk naar mij en Jewel te gelopen. Leslie: heee meiden. Jewel: heee Les en Flav. Maya: heeee. Flavio: Maya kom eens hier en geef ons eens een knuffel. Maya: nou als dat moet. Leslie: jaa dat moet. Maya: oke oke rustig ik kom al. De scooter staat op slot en ik loop met Jewel naar Leslie en Flavio toe. Ik geef ze allebei een knuffel. Flavio: zo Maya dacht je laat ik ook weer eens komen. Maya: hahaha wat ben je grappig Flav. Flavio: ik meende hem hoor. Maya: hahaha je bent heel grappig hoor. Maar trouwens wat is er hier allemaal aan de hand. Leslie: der is hier vanavond een optreden van B-Brave. Maya: van wie? Jewel: van B-Brave. Maya: ken ik niet.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen