Vanuit Carmen...
Ik ben snel gaan douchen en als ik klaar ben gaat Kelsey douchen. Als ik me make-up aan het doen ben hoor ik een paar keer Kelsey der telefoon een geluidje maken en oplichten. Ze deed gister al best raar met der telefoon maar ik wil aan de ene kant wel kijken en aan de andere kant niet. Der telefoon licht nog een keer op en ik kijk wat er binnen komt. De naam Kaj neemt in mij gedachten op. Zou het de Kaj zijn nee toch die heeft een vriendin en anders zou die gewoon DM'en en niet op whatsapp doen toch?. Kelsey komt uit de badkamer en is al helemaal klaar. Kelsey: ben je klaar? Carmen: jaa jij? Kelsey: jaa ik ook zullen we dan maar gaan. Carmen: is goed. We lopen naar beneden en doen onze jas en schoenen aan. Niet veel later zit ik bij Kelsey achter op de fiets. Het enige waar ik op dat moment alleen aan kan denken is Kaj terwijl ik normaal altijd met Jai in me hoofd zit. Zou ik het Kelsey vragen of niet? Ik zal het er straks wel eerst even met Kim er over hebben, kijken wat zij er van denkt en misschien weet zij wel of Kelsey een andere jongen bijvoorbeeld kent ofzo. Ik spring van de fiets af en Kelsey zet der fiets weg, we lopen naar boven als we net boven zijn komt de trein al aan rijden. We stappen in de trein en rijden eerst naar Utrecht Centraal van daar uit nemen we de eerste trein naar Amsterdam Centraal en daar is Kim dan.

Kelsey: zullen we Kim even appen of bellen dat we onderweg zijn. Carmen: jaa is goed ik bel der wel even snel. Ik zoek Kim op in me contacten en bel der dan op. Niet veel later word er opgenomen. Kim: heeee schat. Carmen: heee mopp, we zijn onderweg naar Amsterdam. Kim: oke is goed ik zit ook al in de trein want voor mij is het ook ongeveer een half uurtje. Carmen: jaa precies voor ons ook, hoe laat kom jij precies aan? Kim: ik kom om zeven voor elf aan op spoor twaalf en jullie. Carmen: oke wij komen om drie voor elf aan op spoor vier. Kim: oke is goed dan wacht ik wel beneden bij spoor vier op jullie. Carmen: is goed tot zo mopp. Kim: tot zo schat. Ik doe me telefoon weg en zeg tegen Kelsey dat Kim beneden op ons wachten zometeen. Ze geeft een knikje dat het oke is maar ze zit helemaal in der telefoon. Ik gok dat ze dus met Kaj aan het appen is maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Na een half uur komen we aan in Amsterdam. We lopen de trein uit en gaan via de roltrap naar beneden en daar staat Kim al.

Vanuit Britt…
Vandaag heb ik een braviour meeting georganiseerd in Amsterdam. Er komen niet veel mensen we zijn straks maar met ze vijven. Maar waarschijnlijk hebben we misschien wel kans dat we de jongens tegen komen. Dat zou we heel leuk zijn of misschien maar twee van de vijf ofzo. En als we ze tegen zouden komen of ze dan natuurlijk wel tijd voor ons maken daar hoop ik wel op. Ik stap snel onder de douchen als ik klaar ben droog ik me gouw af en trek wat leuke kleren aan. Daarna doe ik snel me make-up en ga dan richting Amsterdam Centraal. We hebben om twaalf uur afgesproken maar ik zorg dat ik er ongeveer een half uur of een kwartiertje er eerder ben voor de mensen die er ook vroeger zijn. Als ik op Amsterdam Centraal aan kom is der nog niemand. Het is nu tien over half twaalf maar ik wacht geduldig af tot er iemand komt zo.

Vanuit Sterre…
Ik kom net aan op het station en sta een beetje om me heen te kijken of ik Joyce al misschien ergens zie. Als ik net de andere kant op draai hoor ik iemand me naam roepen, als ik weer omdraai zie ik Joyce naar me toe komen lopen. We geven elkaar een knuffel. Joyce: zo dat is alweer een tijdje geleden dat ik jou heb gezien. Sterre: jaa klopt, anders moeten we ook weer een keer samen naar een optreden toe gaan. Joyce: jaa moeten we zeker een keer snel doen. Sterre: heb jij trouwens al wat gegeten. Joyce: de straks een appel maar voor de rest niks nee. Sterre: zullen we anders naar de McDonald’s gaan? Joyce: jaa is goed. Sterre: oke we moeten daar heen lopen. En ik wijs naar de kant die we op moeten lopen. Als we daar langzaam heen willen lopen zie ik iemand die me bekend voor komt en die ik al langer dan vandaag ken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen