Zaterdag (de volgende dag)
Vanuit Joyce…
Het is 10:00 uur ik lig nog lekker te slapen. Ik heb niet door dat me telefoon gaat ik slaap nog gewoon heel rustig verder. Die gene belt nog een stuk of drie keer maar ik lig dus blijkbaar echt in zo diepe slaap dat ik me telefoon dus echt niet hoor. Niet veel later als me telefoon na de vierde keer is afgegaan komt me moeder me kamer binnen. Mama: Joyce word nou eens wakker. Joyce: hoezo er is toch niks? Mama: nou ik denk dat je al een stuk of vier keer ben gebeld en je ligt dus nog steeds te slapen dus ik denk ik maak je even wakker. Joyce: oooo dankje mam ik denk dat het Sterre is daar mee zou ik vandaag naar Amsterdam. Mama: ooo ja dat had je gezegd moet je der dan niet even terug bellen? Joyce: jaa dat ga ik zo doen. Mama: oke mooi, maar eet je vanavond thuis mee? Joyce: ik weet het niet maar ik denk het haast niet. mama: oke is goed maar laat het even weten als je weet dat je niet mee eet. Joyce: jaa doe ik. Mama: oke mooi, ga der nu maar bellen dan en naar der toe. Joyce: jaa is goed mam. Me moeder loopt me kamer uit ik pak me telefoon van het kastje af en kijk wie me gebeld heeft. Ja het inderdaad Sterre geweest, en ik bel der terug. Sterre: hoooiiii Joyce. Joyce: hoooiiii Sterre, je had mij gebeld. Sterre: jaaa klopt een stuk of vier keer. Joyce: jaa ik zag het hahaha, maar wat is er? Sterre: hoe laat gaan we precies Amsterdam in? Joyce: wat is voor jou handig? Sterre: mij maakt het niet uit ik ben al helemaal klaar en ik ben er zo. Joyce: ik moet ongeveer een kwartiertje met de trein ofzo en kan er dus wel rond 11:00 uur zijn? Sterre: jaaa dat is prima dan zorg ik dat ik om 11:00 uur aan de voorkant bij het station sta. Joyce: is goed tot straks. Sterre: tot straks. Ik hang de telefoon weer op en ga me snel aankleden en alles doen.

Vanuit Kelsey…
Het is 10:00 uur en me wakker gaat Carmen en ik worden langzaam wakker door me wekker. Ik kijk op me telefoon en zie dat ik een appje heb van Kaj en van Kim in de groeps app. Ik lees eerste het appje van Kim in de groeps app van haar Carmen en mij. Kim: heee hoe laat zullen we afspreken in Amsterdam? ik leg me telefoon even neer en vraag wat aan Carmen. Kelsey: heee Carmen, Kim vraagt hoe laat we in Amsterdam afspreken. Carmen: mij maak het niet zo heel veel uit. Ik denk misschien wel vroeg want dan hebben we veel aan onze dag. Kelsey: jaa dat klopt wel dan gaan we nu gewoon opschieten en zeg ik dat we er rond 11:00 uur zijn is dat goed. Carmen: jaa dat is goed. Kelsey: oke prima dan moeten we wel iets voor half wel om naar het station toe te gaan. Carmen: oke dan eten we denk ik in Amsterdam of niet. Kelsey: jaa dat is wel handig. Carmen: oke dan doen we dat. Kelsey: yes dan moeten we snel opschieten, ga jij maar eerst douchen dan app ik Kim wel even. Carmen: okee is goed. Carmen pakt snel der spullen en loopt naar de badkamer om te gaan douchen. Oke nu kan ik dus snel Kim appen maar ook Kaj. Ik app eerst wel even naar Kim in de groeps app. Kelsey: heee Kim, we zijn nu aan het opschieten en zijn ongeveer rond 11 uur in Amsterdam. Al snel krijg ik een reactie terug. Kim: oke is goed zeg even welk perron jullie aankomen dan kom ik daar straks heen lopen. Kelsey: oke is goed ik ga nu weer opschieten en we moeten straks alleen nog in Amsterdam eten dan. Kim: oke is goed dan eet ik nu ook niks en eet ik straks ook wel wat.

Vanuit Fabienne…
Het is 10:00 uur en ik word langzaam een beetje wakker. Ik kom langzaam uit me bed en loop naar beneden toe. Als ik beneden ben pak ik uit de kast een schaaltje en pak de cornflakes en de melk. Ik doe alles in het schaaltje en ga dan rustig aan de kuiken tafel zitten om te eten. Als ik het op heb ga ik weer naar boven toe pak de kleren die ik vandaag aan wil doen en loop dan naar de badkamer toe. Ik stap snel even onder de douche en als ik klaar ben droog ik me eigen af en trek me kleren aan ik doe snel me make-up en ga dan naar het station toe. Daar neem ik de eerste trein richting Amsterdam en dan de bus naar Samuel toe. Ik heb rond 11:30 uur met hem afgesproken en met de andere jongens en Michelle om 12 uur in Amsterdam. het is 11:20 en ik ben al bij Samuel ik bel aan het is Samuel zelf doet open. Samuel: hee babe kom binnen. Als ik naar binnen loop geeft die me een kus op me wang en ik loop door de kamer in. We gaan nog even op de bank zitten en kijken nog wat tv.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen