Vanuit Carmen…
Ik zit al bijna half uur in de trein. Ik ben onderweg naar Kelsey in Utrecht. Ik hoef nog maar een half uur in de trein en dan ben ik er al. Kelsey komt me daar ophalen en dan moeten we alleen nog maar met de auto naar haar huis toe. Ik heb Kelsey al een tijdje niet meer gezien maar ik heb der echt super veel zin in. Maar niet alleen om Kelsey weer te zien, want morgen gaan we naar Amsterdam en dan is Kim er ook. Kim heb ik trouwens ook al echt heel lang niet meer gezien, dus ik heb er echt heel veel zin in. De trein stopt bij het station waar ik er uit moet dus ik stap uit. Ik check me snel uit en loop dan de trap af naar beneden toe. Ik kijk om me heen of ik Kelsey ergens zie. Er komt ineens iemand aanrijden op de scooter en was eerst bang dat die gene me zou raken. Maar als ik zie dat het Kelsey is ben ik opgelucht. Kelsey: heee Carmen. Carmen: heee Kels. Ik loop naar Kelsey en ik geef der een knuffel. Kelsey: kom hier een helm dan gaan we naar mijn huis toe. Carmen: jaa is goed. Ik doe de helm op geef me ene tas aan Kelsey en ga dan achterop zitten. Vijf minuten later stoppen we ergens en ik zie dus dat we bij Kelsey der huis zijn. Ze zet der scooter weg en we lopen dan naar binnen toe. Ik zeg Kelsey der ouders gedag en er komt een hond op me afgerend. Kelsey: Diva klaar ga op je plaats. Carmen: aaahhh wat een leukie is het. Kelsey: jaa soms kan ze wel leuk zijn haha. Heb je trouwens al wat gegeten? Carmen: nee nog niet. Kelsey: oke ik ook nog niet heb je zin in pizza? Carmen: jaa is goed. We bestellen de pizza’s en als de pizza’s er na een tijde zijn gaan we naar Kelsey der kamer toe.

Vanuit Sterre…
Ik woon nu alweer een tijdje in Amsterdam en ik heb het er erg na me zin. Als ik even zin heb om naar de stad te gaan ga ik nu veel gemakkelijker dan dat ik er eerst na toe ging. Ik ga er nu gewoon veel sneller heen en ook gewoon veel sneller andere dingen doen. Morgen ga ik bijvoorbeeld weer Amsterdam in maar dan samen met Joyce. Ik ken der nu al wel een tijdje maar we hebben elkaar nog nooit echt in het echt gemeet. Maar morgen zien we elkaar dus voor het eerst. Het moet volgens mij wel echt een leuke dag worden. Misschien komen we nog andere leuke mensen tegen bijvoorbeeld de jongens van B-Brave. Jaa door B-Brave ken ik Joyce dus. Ik ben al een tijdje fan van hun en zo doende ken ik Joyce nu dus. Dus eigenlijk hopen we dat we ze tegen komen en even met ze kunnen praten en een paar foto’s maken. Maar die kans is wel heel klein. Maar ja we gokken het er gewoon op.

Vanuit Michelle…
Ik lig samen met me vriendje Kaj op bed. Hij zit nu al iets meer dan een jaar in B-Brave. Ik was eerst wel een beetje fan van hun samen met Fabienne. Maar ik heb nu sinds een jaar met Kaj en Fabienne met Samuel. Ik ben echt heel blij dat ik samen ben met Samuel maar de laatste tijd doet die een beetje raar maar ik heb geen idee wat der aan de hand is. Er is namelijk ook niks aan de hand met de band of met de andere jongens zo ver ik weet namelijk. Hij zit ook echt heel vervelend de hele tijd op zijn telefoon maar als ik wil kijken trekt die ze telefoon weg. Het is allemaal maar een beetje raar. Morgen gaan we met de anderen jongens en Fabienne Amsterdam in ik heb er best wel veel zin in eigenlijk. Ik lig lekker tegen hem aan en ik geef hem een kus op ze wang waar ik maar net bij kom als ik zo lig. Kaj: ik ga even wat drinken pakken, wil je ook wat? Michelle: jaa is goed. Kaj stapt uit bed en loopt naar beneden niet veel later komt die met twee glazen aanlopen hij zet ze allebei op ze nacht kasje neer en gaat weer in bed liggen. Ik wil weer tegen hem aangaan liggen maar hij laat dat niet toe. Michelle: Jezus Kaj wat is er met jou. Kaj: niks hoezo? Michelle: nou ik lag net nog tegen je aan en nu mag het opeens niet meer. Kaj: nee dat hoef toch niet perse, en het hoef ook niet gelijk te zeggen dat er wat aan de hand is. Michelle: als er wat is zeg je het dan wel. Kaj: jaa dan zeg ik het wel. Ik ga de andere kant op liggen en val langzaam in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen