Foto bij What is your problem?!

Chase pov.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Gunderson

    Hey, hey Kyle..
    Chase kan zich als een eikel gedragen op het moment, maar zijn leven gaat niet over rozen.. Niet bepaald

    8 jaar geleden
  • Duendes

    Chase........... Eikel............ Stop darmeee!!!!
    Damn, Kyle probeert je te helpen en dan beledig jij hem, en loop je weer naar die eikels eerste klas toe :C
    Snerk verder!!

    8 jaar geleden
  • xxJennyxx

    Als mensen echt zo slecht zijn als hij denkt dan kom ik daar toch vanzelf een keer achter? Hij probeert je te beschermen idioot! En je hebt hem wel uitgemaakt voor speeltje en hem aangerand dus laat hem boos zijn.

    Je hebt totaal geen idee wat er allemaal om je heen gebeurt of wel dan? Je moet een keer van die roze wolk afkomen en niet leven in een fcking droom. Dat jouw leven over rozen gaat is helemaal prima maar verwacht niet dat het bij iedereen zo werkt. Als je niet weet wat er speelt, hou je er dan buiten. Bemoei je er gewoon niet mee.” Sorry chase maar hij heeft wel gelijk en jij bent zelf ook niet echt aardig tegen hem.

    Weet je, als jij je zonodig helemaal open wilt snijden moet je dat helemaal zelf weten. Maar ga dat niet op mij af zitten reageren. Ik weet niet wat ik je misdaan heb maar al sinds dat ik hier rondloop negeer je me of reageer je heel kortaf. Dus schuif niet alles op mij af en leer zelf ook eens normaal te doen, sukkel..’ Oke Chase dat was echt gemeen. Als ik er bij was had ik je een klap gegeven en Kyle een knuffel. Wordt nou eens wakker zo behandel je mensen niet en die gasten zijn je vrienden niet!

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen