Foto bij 21. Harry Styles

Ik werd wakker door het licht dat door de kamer scheen. Ik opende mijn ogen en zag Jaimy haar gezicht als eerste. Ik glimlachte en draaide me een beetje zodat ik met mijn gezicht ook naar het hare lag. Mijn hand ging door haar haren en zo langs haar kaaklijn. Ik drukte een kus op haar zachte lippen en ze opende haar ogen en keek me glimlachend aan. 'Goedemorgen my love.' Fluisterde ik. 'Goedemorgen sweety.' Zei ze en kroop dicht tegen me aan. Ik legde mijn arm beschermend over haar heen. 'Zo wil ik elke dag wakker worden.' Murmelde ze tegen mijn borst. Ik glimlachte. 'Ik ook, maar we weten dat dat niet kan.' Fluister ik. 'Ja, jij moet straks weer op tournee.' Zei ze zacht. 'Binnen een maand ja, maar eerst moeten we nog interviews geven en een fotoshoot.' Zei ik. Ze knikte en verstrengelde haar hand met de mijne. 'Wat wil je vandaag doen?' Vroeg ik. 'Ik wil je naar ergens brengen.' Zei ze en er ontstond een twinkel in haar ogen. Ik glimlachte. 'Dan gaan we daarheen.' Zei ik en gaf haar een kusje. 'Kom dan gaan we.' Zei ze en stond recht. Haar mooie naakte lichaam liep naar de badkamer en ik glimlachte. Ik kon niet geloven dat ze van mij is. Ik stond ook op en pakte mijn boxer. Ik liep naar de badkamer en ze had zich al gehuld in een skinny jeans en een topje. Ik deed mijn kleren van gisteren aan en ze glimlachte. 'Volgende keer moet je voorbereid zijn als je met je lief naar het strand gaat.' Zei ze lachend en kuste mijn lippen. 'Kunnen we eerst langs mijn huis, zodat ik me ook kan omkleden?' 'Natuurlijk.' Zei ze. 'We gaan eerst ontbijten goed?' Ik knikte en we liepen naar de keuken en we begonnen te eten.

We zaten in mijn auto op weg naar mijn huis. We hadden rustig gepraat over gisterenavond en gewoon over van alles in het leven. Het was een fijne en rustige ochtend. Daar hield ik van. Ik parkeerde mijn auto en stapte uit. Ook Jaimy stapte uit en ik deed de deur open en ze wandelde naar binnen. 'Wow wat groot.' Zei ze en keek rond. Ik grinnikte. We liepen naar de woonkamer. 'Hier doe alsof je thuis bent ik ga me even omkleden.' Zei ik en kuste haar lippen. Ze glimlachte en ze keek rond. Ik loop naar boven en pakte nieuwe kleren en deed die aan. Ik pakte een hoed en deed die aan. Ik pakte mijn botjes en deed die aan en liep naar beneden. Ik keek stiekem in de woonkamer en Jaimy was naar een fotokader aan het kijken waar ik en de jongens in stonden. Ik glimlachte en liep naar haar toe en sloeg mijn armen rond haar middel. Ze glimlachte en leunde naar achter. 'Echt een mooie foto.' Fluisterde ze. Ik glimlachte en kuste haar wang. 'Ja, het was een jaar geleden getrokken.' Zei ik. Ze zette het voorzichtig terug en draaide zich om in mijn armen en kuste mijn lippen. Ik sloot genietend mijn ogen en kuste mee.

Na de kus waren we naar de auto gewandeld en Jaimy had het adres in de gps ingetypt en we reden er nu naar toe. 'Styles gaat je hoed nooit vliegen?' Vroeg ze lachend en trok die van mijn hoofd en zette die zelf op. Ik moest toegeven haar stond het ook wel. Ik grinnikte. 'Staat je goed Wright.' Ze bloosde en keek me glimlachend aan. 'Weet je, het gaat niet gemakkelijk worden jij die de wereld afreist met je groep maar ik weet wel dat het gaat werken.' Zei ze en pakte hand even vast dat op het stuur lag. Ik kneep in haar hand en glimlachte. 'Ik hou van je, vanaf het eerste moment dat ik je sprak op Twitter.' Zei ik. Ze bloosde en knikte. 'Ja, je was speciaal Styles.' Zei ze.

We kwamen er aan en ik zag dat het een soort klif was. Ik parkeerde mijn auto en stapte uit. Jaimy pakte mijn hand en we liepen naar de rand en ze ging er zitten. 'Wow wat een mooi uitzicht.' Zei ik overdonderd. Ze glimlachte. 'Weet ik wel.' Zei ze. Ik ging naast haar zitten en ze legde haar hoofd even op mijn schouder. We praten rustig over ons en ik had mijn hoofd op haar schoot gelegd. Ze had mijn hoed af gedaan en was rustig door mijn haar aan het friemelen en ik genoot van het moment. Ik pakte een stukje haar en draaide het rond mijn vinger en ze keek me glimlachend aan. 'Wie had ooit gedacht dat een popster en een gewoon meisje zo zouden zitten.' Zei ze. 'Je bent niet gewoon Jaimy, je bent alles behalve gewoon.' Zei ik stil. Ze glimlachte. 'Daar doe ik het voor Styles.' Zei ze en kuste me zachtjes.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen