Foto bij Deel VII: Waarin De Waarheid Boven Tafel Komt, En Dean Een Idjit Is (Alweer) (We Love Him Though)

Omg, sorry voor het lange wachten - I dunno what happened D: Ik was uit de flow, maar ik heb mezelf er weer ingekickt, en this happened..... Het is wat korter dan normaal (sorry D:) omdat er niet meer zoveel hoefde te gebeuren, but I hope you'll still like it c:
Warning: The Man Who Would Be King-related crack, Boy Melodrama, en gross fluff. In that order.

Enjoy c: c:

PS: Dit is het laatste echte hoofdstuk. Hierna komt alleen nog maar een epiloog c:
PPS: Ik realiseerde me zojuist dat, als ik dit stuk bij het vorige stuk aan had geplakt, het hoofdstuk 6 zou zijn. Get it? Get it? (I may or may not have an obsession with The Man Who Would Be King, whooops) Ahh well, we moeten het er maar mee doen. Sorry jongens! :')

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Jarnsida

    Sorry maar toen ik achtergrondkoortje las moest ik meteen aan Crowley denken, geen idee waarom de man tijd zou vrijmaken voor het samenbrengen van een jager en engel maar goed.... Ik denk dat het ongemakkelijker is dat Dean zijn hart en ziel heeft uitgestort bij een draak die hij later ook nog zoende en Casssss bleek te zijn haha. Naomi zal heel wat minder blij zijn, maar Sam! God, wat zal die happy zijn hier mee, net als ik.
    En nu vertel je me dat dit het laatste hoofdstuk is?! (huil)

    8 jaar geleden
  • MarijeR

    Dat achtergrondkoortje zou hierbij ongemakkelijk zijn, anyway.

    ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe <333333

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen