Foto bij 20. Jaimy A Wright

'Jaimy, kom ik breng je naar huis.' Zei Harry. Ik glimlachte. 'Bedankt jongens voor de leuke avond.' Zei ik glimlachend en gaf hen allemaal een kus op hun wang. 'Het was leuk je te ontmoeten.' Zei Louis. Ik knik en stond recht en liep naar de deur en waaide nog eens. Harry pakte mijn hand en ik stapte in. 'Ik wil je nog niet verlaten.' zei ik zacht. Hij glimlachte en pakte mijn been vast. 'Je raakt me ook niet kwijt.' Zei hij. Ik glimlachte en legde mijn hand over de zijne. 'Wat gaan de fans denken van ons?' Vroeg ik zacht. 'Weet ik eerlijk gezegd niet, volgens hun ben ik de gelukkige vrijgezel die soms eens met iemand date maar het nooit volhoud om iemand te krijgen.' Zei hij. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik ben niet echt bang van hun.' Zei ik zacht. Hij glimlachte, 'Weet ik wel, maar ik wil niet dat je haat krijgt, dat verdien je niet.' Zei hij. 'Nee en jij ook niet.' Zei ik en kneep even in zijn hand. 'We zullen wel zien wat het lot zegt.' Zei ik stil en staarde vooruit. 'Dat vind ik mooi.' Zei hij en keek me even kort aan en glimlachte.

We kwamen aan mijn appartement en ik zuchtte. 'Dus dit was onze tweede date?' Vroeg ik zachtjes. Hij knikte en keek me aan. 'Wil je nog binnen voor iets te drinken?' Vroeg ik. Hij beet op zijn lip en knikte toen na een lange tijd. Hij parkeerde zijn auto en we stapte uit. Ik glimlach en opende de deur. Ik wandelde naar binnen en ik keek Harry aan. Hij stapte binnen en ik deed de deur dicht. Ik draaide me naar Harry om en kuste hem vol op zijn mond. Ik kon het niet houden, ik wou hem. Hij duwde me tegen de muur en ik legde mijn armen in zijn nek en friemelde aan zijn haar. Hij tilde me op en ik sloeg mijn armen rond zijn middel. Ik ging door zijn haar en kuste hem hevig. Hij liep met me naar de slaapkamer mits een paar aanwijzingen. We kwamen er uiteindelijk aan en ik liet me op bed vallen en trok Harry mee op me. Ik zuchtte even door het gewicht maar kuste daarna zijn lippen weer. Zijn handen vonden hun weg onder mijn kleedje. Ik kreunde zachtjes toen hij zijn lippen in mijn nek zette. Daar was mijn zwakke plek. Ik trok hem nog dichter op me en ging over zijn rug.

We lagen helemaal naakt op elkaar mijn lippen met de zijne verstrengeld mijn benen die open lagen en Harry die er tussen zat. Mijn handen strelend over zijn rug en de zijne door mijn haar. 'Zeker dat je wilt?' Vroeg hij zacht in mijn oor. 'Ja, babe ik wil je.' Fluisterde ik en hij ging langzaam in me. Ik kreunde zachtjes en beet op mijn lip van de pijn. Hij liet me even wennen aan zijn lengte en kuste zachtjes mijn lippen, terwijl zijn handen geruststellend rondjes maakte op mijn heupen. Ik knikte. Hij begon zachtjes te stootte. Kreunde vulde de kamer. 'Oh Harry.' Kreunde ik zachtjes. Ik voelde mijn hoogte punt naderen en zette mijn nagels in zijn rug. 'Ik kom.' Kreunde ik en ook Harry kwam klaar. Hij kwam uit me en viel naast me. 'Dat was geweldig.' Zei hij. Ik grinnikte en drukte me tegen hem aan. Ik genoot van zijn warmte en keek hem aan. 'Wil je nog douchen?' Vroeg ik zacht. Hij knikte en we stonden recht. Ik verschoonde even snel het bed en liep dan achter hem naar de badkamer. We stonden onder de douche en ik glimlachte. Hij had me bij mijn heupen vast en gaf zachte kusjes op mijn nek en ik genoot ervan. Na de douche kropen we in het frisse bed en legde ik mijn hoofd neer op zijn borst. 'Ik hou van je Harry Styles.' Zei ik zacht. 'Ik ook van jou Jaimy Wright.' Zei hij. Ik glimlachte gaf hem nog een kus op zijn lippen. 'Slaaplekker.' Fluister ik. 'Slaapzacht schat.' Fluistert hij terug en ik val in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen