Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (9)

 • xIsoldee

  hetzelfde als jou dan haha! Bankhangend films en series kijken, lezen en om echt af te koelen van 18u tot 20u al twee keer deze week in het zwembad gaan hangen. (daarnaast ook nog werken, maar kom haha)

  8 jaar geleden
 • cloudydays

  Ik doe met dit weer ook het liefste niets hoor... Helaas dat op zulke zonnige en warme dagen als vandaag de terrassen vol zitten en deze madame kilometertjes op het terras mag maken *huilhuilhuil* (noemde ik mezelf nou net madame? wtf oké, nee)
  Anywaaayyyssss
  Violet en Harry... Even he, ik heb echt het gevoel dat het echte personen zijn. Ik zie ze helemaal voor me, en ik zie Violet helemaal voor dat huis van H op straat staan, een sigaret tussen haar vingers en de verwarring van haar gezicht te lezen.. Ik weet niet, maar dit is zo hemelrijk ge- en beschreven dat ik alles helemaal als een film voor me zie.
  Top top top top toppppppp
  (:

  8 jaar geleden
 • Smexy

  Hoe ik dit warme weer overleef. Uh binnen zitten - want daar is het koeler dan buiten - met een ventilator aan in m'n kamer die constant even voorbij komt waaien, terwijl ik aan mijn eigen verhaal werk. (:

  En nu over Harry en Violet.
  Man man man, wat vind ik die twee toch leuk haha. Het kan dan wel ongemakkelijk zijn, maar ik vind dit zo realistisch, want een vriendschap is niet 1,2,3 weer goed. Dat is niet mogelijk. (Meestal als vriendschappen bij mij naar de klote gaan, dan blijft het ook naar de klote en zijn we gewoon geen vrienden meer.) Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren bij Harry en Violet, want ze willen allebei dat het goed komt toch? Nou ja, dat hoop ik wel.
  En die knuffel was ook heel ongemakkelijk volgens mij, maar ik hoopte al op iets van lichaamscontact tussen die twee.
  En Morris en Nora zijn geniaal en zeggen precies wat ik in gedachten had. hahaha

  snelverder

  8 jaar geleden
 • Monks

  Nou ik moest in deze hitte gaan werken, whoop! En nu lig ik half dood op de bank ahaha!
  Ik vind Nora zo geweldig en dit verhaal ook en ik ben okk zo jaloers op je schrijfstijl, want ik wil okk zo goed kunnen schrijven

  8 jaar geleden
 • Puellae

  Ik mag met dit warme weer leren voor SE's, heerlijk ;)

  Maarrr

  Ik hou van je. Je schrijft echt geweldig en het is heerlijk om te lezen. Elk hoofdstuk zit ik met een knoop in mijn maag, op het puntje van mijn stoel, hopend dat Harry en Violet een stapje dichter bij elkaar of vergiffenis of vrede of wat dan ook komen. En elke keer is het spannend en elke keer wordt een miniem stukje bevredigd, maar toch blijft die spanning. En spanning in een drama, in een roman achtig verhaal, is ten eerste fantastisch en ten tweede héél knap. Al die ex-Nederlands docenten kunnen de pot op, wie weet hebben toekomstige Nederlands docenten het over jou tijdens literatuurlessen (;

  Heb jij eigenlijk een wens om schrijfster te worden, of iets met schrijven te doen, of eigenlijk helemaal niet?

  Liefs

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen