Foto bij 19. Harry Styles

Ik had haar gewoon gekust. Ik glimlachte en keek haar glimlachend aan. Ze glimlachte breed terug. Ik ging door haar prachtige paarse haren en gaf haar nog een klein kusje en ging van haar af. 'Ik hoop voor jou dat niemand ons gezien heeft.' Fluistert ze. Ik keek haar aan. 'Maakt me niets uit.' Zei ik. 'Ik ben voor je gevallen Jaimy.' Zei ik. Ze glimlachte liefjes. 'Ik ook voor jou Harold.' Zei ze en ik keek haar streng aan. 'Ik heet niet Harold.' Zei ik en begon haar te kietelen. Ze schaterde het uit van het lachen. 'Genade.' Zei ze en ik liet haar los. 'Jaimy, wil je mijn vriendinnetje zijn?' Vroeg ik en keek haar met mijn babi ogen aan. Ze grinnikte en drukte een kus op mijn lippen. 'Niets liever Harry.' Zei ze. Ik glimlachte en ze stond op. 'Gaan we nog even zwemmen?' 'Natuurlijk.' Zei ik en rende haar achterna in de zee. Ik viel in het water en zwom verder.

Jaimy sprong op mijn rug en ik grinnikte. Ze klom zo verder naar mijn borst en keek me aan in mijn groene ogen. 'Heb je nog veel gepland deze week?' Vroeg ik. 'Ja schrijven, daarover wou ik iets vragen.' Zei ze. Ik knikte als teken dat ze verder kon spreken. 'Nou, zou ik onze situatie een beetje mogen gebruiken voor mijn nieuwe boek?' Vroeg ze onzeker. Ik glimlachte. 'Natuurlijk, mag je dat.' Zei ik en ze grijnsde. 'Yes.' Zei ze en kuste me op mijn lippen. Ik kuste haar mee. 'Zou je straks mee willen gaan naar de jongens?' Vroeg ik onzeker. Ze glimlachte. 'Ja natuurlijk, ik wil ze graag ontmoeten.' Zei ze glimlachend. 'Mooi.' Zei ik en gooide haar in de zee. 'Harold!' Riep ze en ik begon luid te lachen.

Na het zwemmen hadden we ons op onze handdoek gelegd en hadden we ons laten opdrogen. Het was heel warm en ik zag al wat bruiner door deze dag aan het strand en ik glimlachte. Dat was goed. Ik zag dat Jaimy een beetje verbrand was maar ze had zich goed ingesmeerd dus het viel mee. We waren nu onze kleren aan het aan doen en ik vond het geweldig. Ze had haar kleedje aangetrokken en keek me grijnzend aan. 'Je staart.' Zei ze lachend en gaf me een knipoog. Ik glimlachte kleintjes. Ze maakte me warm van binnen en ze deed altijd zo onbezorgd en dat vond ik fijn. Op dat vlak zijn we misschien iets verschillend ik doe onbezorgd maar soms door de haat werd ik wel bezorgd en droevig. Zij leek gewoon te genieten van haar leven en gaf niets om haar haters. 'Waar denk je aan babe?' Vroeg ze en ging over mijn voorhoofd met haar vinger. Babe. Dat zeiden we vroeger ook wel eens maar nu had het zo veel meer betekenis. 'Aan jou.' Zei ik ze grinnikte. 'Wat ben je toch een slijmbal.' Ze pakte haar tas in en ik kleedde me snel om en we liepen samen naar de auto waar we alles in de koffer zette nu en ik het dak er weer afdeed en ik weg reed.

Het liedje van Nickelback Rockstar was op de radio en ze zette het volume luider en begon mee te zingen en ik grinnikte. Ze schudde soms met haar hoofd en zat echt in het liedje. Ze leek zich echt niets aan te trekken dat de mensen de auto ernaast haar vreemd aan het aankijken waren. We kwamen aan bij het huis van Liam, waar we hadden afgesproken en we stapte uit. 'Dat was fijn.' Zei ze lachend. 'Ja, je kan mooi zingen hoor.' Zei ik lachend. Ze keek me beledigend aan. 'Dat weet ik, ik moet daar voor niet mee doen aan X-factor.' Zei ze lachend. 'Oh, maar ik ben beroemd.' Zei ik. 'Ik ook, alleen niet met zingen. In the face Styles.' Zei ze en keek me met pretogen aan. 'Ik denk dat je zo arena's zou uitverkopen.' Zei ik. 'Ja, maar dan zou jij jaloers zijn op al die mannen die voor me in zwijm vallen.' Ik grinnikte om haar reactie en belde aan. 'Jij bent nu ook jaloers op mij, door al die meisjes.' Zei ik. Ze begon te lachen. 'Ik jaloers? Op veertienjarige? Nee bedankt. Trouwens moest je me gaan bedriegen zou ik je weten te vinden.' Zei ze. Ik pakte haar middel. 'Zou ik nooit doen lieverd.' Zei ik en drukte mijn lippen op haar wang. 'Mooi.' Zei ze en leunde wat naar achter. De deur ging open en Liam stond in de deuropening en glimlachte breed. 'Zozo, de strandgangers.' Zei hij lachend. 'Hoi, ik ben Jaimy!' Riep ze lachend en gaf hem een kus op zijn wang. Hij leek even te schrikken van haar enthousiasme maar herstelde zich snel. 'Ik ben Liam.' Zei hij en liet ons binnen.

'Wie is daar Liam?!' Riep Louis. 'Harry en Jaimy!' Riep die terug en we liepen in de woonkamer. 'Je brengt al haar mee naar huis, wat word je groot Harry.' Zei Louis emotioneel. Ik draaide met mijn ogen en ik hoorde de lach van Jaimy. 'Hoi, ik ben Jaimy!'Riep ze weer enthousiast en gaf ze iedereen een kus op hun wang. Ze grinnikte en Louis sprong ook recht. 'Ik ben Louis.' Zei hij even enthousiast. 'Dat is Niall en Zayn.' Zei ik. Ze knikte. 'Hoe was het strand?' Vroeg Zayn. 'Zanderig.' Zei ze en keek hem aan. 'Het was fijn.' Zei ze serieus. Zayn knikte. 'Zijn jullie samen?' Vroeg Niall. 'Ja, sinds vandaag.' Zei ik lachend. 'Lekker cliché.' Zei ze, 'Ja daar zijn we goed in.' Zei ik lachend en ze knikte lachend. Er begon een gesprek over Jaimy en ik keek haar alleen maar aan.

Reageer (1)

  • VampireMouse

    yeaah :D:D
    vind ik leuk ^^
    verder ^^
    x

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen